IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Khusus buat pembaca bertaraf Skema, Sopan Santun dan Beradab. Ini bukan tempat lu orang. Sila logout.... jika tak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan. Sila ambil perhatian...!!!

Jika anda tidak boleh menerima konsep blog ini, dengan segala hormatnya anda sekali lagi dinasihatkan supaya logout secepat mungkin. Di sini tiada bahasa sopan santun, penuh beradab lagi tertip, harap maaf.

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik dan Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PR) yang tugasnya memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Kelantan Tak Main BlackJack Ke...???

>> Sunday, August 29, 2010


Gua masih lagi layan BlackJack, seronok beb... tengok diorang main... boleh leka wa cakap lu.....

Di sini BlackJack 1 dan Blackjack 2, gua dah story macamana member2 ni semua pakat up dan follow permainan nih....

Member Kedah dalam hendak tak nak... walau dah umum daripada bagi duit table lebih baik bagi sumbangan pada Mak Bidan dan Guru Al-Quran.

Walau dengan budget yang tak berapa nak cukup... member Kedah tetap tak mahu mengalah, akibatnya Member Kedah ni follow jugak member Selangor dan member 1Malaysia... RM500 beb... mana boleh di biarkan.... betul tak...

Terdengar juga suara2 sumbang dari penonton lain mengatakan... kenapa member Penang buka pertaruhan RM400, cuba la dengan RM1000... baru gempak..., tapi apakah mungkin Member Penang ni... akan up-kan pertaruhan lagi... atau follow...

Yang tinggal kini hanyalah member Kelantan, masih dok beristhigfar panjang dengan perangai member2 yang lain, berkemungkinan juga sedang berkira-kira nak join ke tidak.... hahaha....

2 IkutSukaLu...::

Incek Akim Sunday, August 29, 2010 7:20:00 AM  

aku rase kelantan mesti tgh pk, klw diorang letak dinar, laku x kat table tu? ape barang gune RM, x kelantan la nanti. haha~

Lang Monday, August 30, 2010 4:32:00 AM  

salam bro,

member kelantan tengah tengok member perak... tarik kerusi ke tidak... kalau tarik jugak... member kelantan nak juga taji member perak ni..

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Layan....

Layannnnn....!!!!

Ziarah Dari...


widget

Layan.... Lagi...

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP