IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Khusus buat pembaca bertaraf Skema, Sopan Santun dan Beradab. Ini bukan tempat lu orang. Sila logout.... jika tak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan. Sila ambil perhatian...!!!

Jika anda tidak boleh menerima konsep blog ini, dengan segala hormatnya anda sekali lagi dinasihatkan supaya logout secepat mungkin. Di sini tiada bahasa sopan santun, penuh beradab lagi tertip, harap maaf.

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik dan Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PR) yang tugasnya memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Berita Lawak, Cepat Baca....

>> Wednesday, August 25, 2010


Cerita Pertama;
Gua yakin selepas ini, pasti mamat dalam gambar tu akan melompat dan mencadangkan sesuatu bagi mengharamkan pula Pak Lebai Google, kerana Pak Lebai Google telah menghina PM 1Malaysia.

Seperti saranan TukarTiub supaya buat search dengan Pak Lebai Google atas tajuk Najib Buka Puasa maka.. tergelak guling-guling gua apabila mendapat jawapannya... berselera sungguh gua nak menghadapi juadah berbuka jap lagi... kah..kah..kah....

Lu orang tak caya cubalah buat...., sebelum ianya di haramkan.

Cerita kedua;
Pasal mamat dalam gambar tu juga, buat kenyataan kononnya pijak jalur gemilang (bendera malaysia) cemari Ramadhan. Perghhhh.... yang bini dia tak bertudung tu tak mencemari Ramadhan ke... tak mencemari Islam ke...?

Gua pelik kenapa mamat ni suka sangat buat lawak bodoh tak kira dalam bulan apa sekalipun... kah.. kah.. kah...

Tak cerdik lansung... camna boleh dapat title menteri haaaaa.....

6 IkutSukaLu...::

mountdweller Wednesday, August 25, 2010 7:09:00 PM  

Salam anakanda.

Terlupa pula ayahanda sebulan bulan Islam tu berapa hari ye?

Anonymous,  Wednesday, August 25, 2010 7:49:00 PM  

pasaipa mcm mona fandey ja

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o Wednesday, August 25, 2010 7:52:00 PM  

akum bro
yang mengundi dan memilih lagi tak cerdik

Isa Wednesday, August 25, 2010 9:51:00 PM  

Salam Ayahanda;

Kalau ikut kitab dan nasihat apco 28 hari...

kah..kah..kah...

Isa Wednesday, August 25, 2010 9:52:00 PM  

brutalsolo;

maksud lu orang dalam parlimen jelebu... betul tak...???

kah..kah..kah...

gua setuju2...

Anonymous,  Wednesday, August 25, 2010 11:11:00 PM  

Cuba korang taip beruk,tgk apa yg jadi..hahahahaa......

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Layan....

Ziarah Dari...


widget

Layan.... Lagi...

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP