IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Sila ambil perhatian...!!!!
Blog ini bukan tempatnya bagi orang2 yang berasa dirinya beradap sopan santun dan bajet bagus. Jika tidak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan dalam pembacaan. Sila blahhh.... gua bolayan....

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati gua (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik, Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PH), Wakil Rakyat (Ahli Parlimen/DUN) yang tugas mereka suka memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Akhirnya Cukup Korum.

>> Tuesday, August 31, 2010


Setelah pening memikirkan samada nak join atau tidak... akhirnya member dari Kelantan tak boleh tahan beb...

Akhirnya member Kelantan pun tarik kerusi dan join sekaki.... BlackJack satu permainan yang menguntungkan... hahahahaaa....

BlackJack 1 , BlackJack 2 , BlackJack 3.

Sekarang sudah cukup korum beb..... hahahaaaa

10 IkutSukaLu...::

baginda® Tuesday, August 31, 2010 3:19:00 AM  

mana cukup bro... johor,perak,sabah,serawak, terengganu, perlis,pahang,dll belum sambut lagi.. acah2 berani ajer...

Isa Tuesday, August 31, 2010 3:46:00 AM  

baginda,

Ini Blackjack antara 1malingsia dgn negeri pakatan jer...

Yang lain tu semua Negeri2 penyangak.

Incek Akim Tuesday, August 31, 2010 4:27:00 AM  

as expected, kelantan mesti join pnye la. haha~

tapi dgr cte, bonus hujg taun ni mcm xde je? hmm, bijak jugak diorng pny jdwl bgi duit kt rkyt ni. dh bgi duit rye, duit bonus ujg taun, akan dipertimbgkn nk bgi ke x. klw negeri PR bgi, 1msia konfem kne follow. haha~

hj jamaludin,  Tuesday, August 31, 2010 5:44:00 AM  

Bismilah Hir Rahman Nir Rahim
Bro ISA
Bila gua selak selak lu punya catatan lama, pasal petaruhan permainan "BLACK JACK".
Lu punya cabaran dah di sahut oleh Kelantan, diorang dah taruh sebanyak RM 500,Kedah/Selangor/1 Malaysia pun da taruh RM500 cuma Penang je RM 400. So lu nak taruh berapa pulak? Anak anak buah lu pun dok ternganga la ni bila lu nak UMUM? Lu jangan buat buat lupa pulak????????
Sori Bro gua n anak2/menantu2 gua gi kat batu pahat bersuluk ( berkhalwat dgn Allah SWT)selama 20 hari/malam . Lanun Somali tak culik sama gua.

Isa Tuesday, August 31, 2010 5:49:00 AM  

Incek Akim,

Biasalah nak bagi bonus pun kena politik jugak bro...

Isa Tuesday, August 31, 2010 5:53:00 AM  

Hj. Jamaludin,

Itulah pasalnya, budak2 gua pun dah ada yang sms dan kenen2. Insyallah... cheque semua prepared.

Buat masa ni gua senyap lagi... hahaha.., setengah bulan gaji cukup laaaa... budak2 tak boleh pegang duit banyak2.

Lanun Somali..??? Dah balik Somalia... dia pun berkhalwat juga sepanjang Ramadhan ni... sebab tu lu tak kena culik... kah..kah..kah....

Anonymous,  Tuesday, August 31, 2010 6:40:00 AM  

Fantastic blog I loved reading your information

[url=http://partyopedia.com]party supplies[/url]

Ramboo Tank Wednesday, September 08, 2010 4:54:00 AM  

Terkini Kerajan PR Selangor kasi RM1000.00..kah kah..hidup PR...mampoooos BN Umno...simpan senjata berat untuk PRU13...

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP