IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Khusus buat pembaca bertaraf Skema, Sopan Santun dan Beradab. Ini bukan tempat lu orang. Sila logout.... jika tak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan. Sila ambil perhatian...!!!

Jika anda tidak boleh menerima konsep blog ini, dengan segala hormatnya anda sekali lagi dinasihatkan supaya logout secepat mungkin. Di sini tiada bahasa sopan santun, penuh beradab lagi tertip, harap maaf.

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik dan Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PR) yang tugasnya memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Sukanya Hati Gua...

>> Saturday, July 17, 2010

Bila gua baca tajuk ni... hmmm... seronok dan suka sangat hati gua...

Pendakwaraya Perancis Berjanji Tegakkan Keadilan Untuk Altantuya, Bongkar Skandal Scorpene Habisan


Dalam Malaysia lu boleh kelentong..., cover sana sini.. konon tak kenal dan buat bodoh jer...banyak sangat persoalan2 bodoh yang tak masuk akal belum terjawap pasal cik aminah nih...

Lepas ni... masak hangit la.. lu kena panggang... baru tau langit tu tinggi ke rendah.

Letak Jawatan jelah... dah la.. lemah, banyak pulak spekulasi skandal itu ini.. laki bini sama jer... memburukkan imej Malaysia di mata dunia...

Tak gitu bro... ha..ha..ha....

5 IkutSukaLu...::

baginda® Saturday, July 17, 2010 8:31:00 PM  

gitu lah gamaknye... kahkahkah

hj jamaludin,  Saturday, July 17, 2010 8:56:00 PM  

Bismilah Hir Rahman Nir Rahim
Hello Bro! Lu tolong pi basuh lu punya muka supaya sedar, Bro ini Aneh punya cerita lu boleh percaya Ka? Nanti lu kena main sama ini Aneh ,serupa dulu ini Aneh mainkan DSAIdengan Lagak keluar dengan Akuan Bersumpah konon dia ada semasa si aminah mahu di C4kan. Top2 ini Aneh boleh hilang dan keluar lagi satu Akuan Bersumpah ( kali kedua dalam masa 24 jam) cerita lain pulak .Selepas itu ini Aneh hilang hampir setahun ,aleh aleh timbul kat kota London dan kasi tahu Si Suami Najib bagi ini Aneh duit untuk tutup mulut . Lah buat cerita kat lawyer Perancis ( tak tahu apa yg ini Aneh kelingtong sama itu Perancis punya lawyer . Dan gua yakin seyakin nya ini Aneh akan "SATU KALI LAGI BUAT LAIN CERITA" bila si Suami Najib hulur baik punya Fulus.Gua amat hairan sama lu la Bro .Ini Aneh pun lu boleh percaya. Lu DSAI sudah kena main , sekarang Lu pula akan ini Aneh Kelingtong kan Lu!!!!!!!!!! Hello Bro! Ini Aneh bukan macam itu Pak Long.Lagi seorang Melayu hampir Perkasa kena tipu sama P.I. Bala. Ha Ha Ha !

kembara putih Saturday, July 17, 2010 10:09:00 PM  

Rekod kemasukan Altantuya ke Malaysia yang dipadamkan oleh kerajaan Malaysia telah memberi imej buruk kepada rakyat seolah2 seluruh rakyat Malaysia bersubahat membunuh Altantuya.

azman kamarul Saturday, July 17, 2010 11:51:00 PM  

Kesian Melayu yang jiwanya sama macam hj jamaludin.Ok lah hj,hidup melayu!hidup umno! selagi ada melayu macam lu!

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Layan....

Ziarah Dari...


widget

Layan.... Lagi...

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP