IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Khusus buat pembaca bertaraf Skema, Sopan Santun dan Beradab. Ini bukan tempat lu orang. Sila logout.... jika tak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan. Sila ambil perhatian...!!!

Jika anda tidak boleh menerima konsep blog ini, dengan segala hormatnya anda sekali lagi dinasihatkan supaya logout secepat mungkin. Di sini tiada bahasa sopan santun, penuh beradab lagi tertip, harap maaf.

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik dan Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PR) yang tugasnya memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Punca Kenapa Negara Arab Jarang Hujan.

>> Wednesday, July 21, 2010

Itu hari lu orang semua dah tengok kan... kehebatan dan kekurengan pramugari dari beberapa negara.

Kali ini gua nak kongsi maklumat kenapa di negara2 Arab jarang-jarang hujan turun.

Jawapannya ada kat bawah tu... Haji Jamaludin, lu boleh naik Kawasaki Ninja lu di negara2 Arab..., n3 nih... di bawakan khas oleh Somali Pirate melalui email gua...







GULF.



Sekarang kita boleh menilaikan betapa hebat dan kuatnya pengaruh NAFSU terhadap diri manusia dan mainan industri penyiaran yang menjadikan atau mengeksploitasi wanita sebagai alat/medium tarikan penonton.

Sehingga mempengaruhi keadaan cuaca... kah...kah..kah...

Baca dengan matahati dan akal untuk mengkaji dan berfikir..., jangan baca dengan perasaan yang bernafsu...

10 IkutSukaLu...::

mahaza Wednesday, July 21, 2010 5:26:00 PM  

Ante kena adjust upload gambarlah sheikh... asik ilang jer...

hj jamaludin,  Wednesday, July 21, 2010 5:53:00 PM  

Bismilah Hir Rahman Nir Rahim
Anyway BRO ISA ,lu tolong cakap kat kawan lu Si lanun somali terima kasih banyak2 pelawaan untuk gua bawak motor ke Arab tu . Dan lagi satu ,gua nak minta tolong dari lu , bagi gua nama agen yg bawa masuk "injen jet yg hilang kat TUDM" tempuh hari kerana gua nak hantaq motor gua guna agen tersebut

Isa Wednesday, July 21, 2010 6:54:00 PM  

mahaza,

Gua rasa komputer lu yang problem bro...

orang lain boleh jer....

Isa Wednesday, July 21, 2010 6:56:00 PM  

hj jamaludin,

Somali Pirate akan hantar kapal Pirate untuk angkut motor lu nanti.

Ejen "enjin jet" tu... lu kena tanya Najib/Zahid hamidi... "Classified" bro... gua tak boleh access.

ha..ha..ha...

CodeNameSomaliPirate Wednesday, July 21, 2010 10:49:00 PM  

Salam Bro.

Wa sengaja email lu gambar tu sebab yang berjubah tu lah Hj Jamaludin!

Itu sebab kat negeri arab jarang hujan...

Kah Kah Kah

Isa Wednesday, July 21, 2010 11:14:00 PM  

Somali Pirate,

Lu memang kejammmmmm.... argghhhh...!!!!

kah..kah..kah....

mahaza Thursday, July 22, 2010 12:02:00 AM  
This comment has been removed by the author.
mahaza Thursday, July 22, 2010 12:04:00 AM  

Sudah okay lah plak... mungkin ada problem kat sini sebab streamyx pun lompat lompat tak stagnent bagai sepatutnya....
Pasal tak nampak tu mungkin pasal WIndows 2007 nal baca ante punya format lambat sikit atau konpius sebab format lama... kah kah kah

Btw - Jepun yang dok cerita pasai cuaca ni lelaki. tak caya tengok berita kat ASTRO 963.

pembela Islam & melayu sejati Thursday, July 22, 2010 10:49:00 PM  

asalamualaikum 1malaysia,
(takkan salah lagi salam tu)

nak tanya bro isa....ini laman blog politik ke...laman blog MENAIKKAN NAFSU....sikit2 gambar seks & seksi....apsal lu bro...semenjak lu terlalu taksun dengan PR ni lu jadi gila syahwat...kalau dalam tv tu,pemberitanya bogel pun,kalau allah nak kasi hujan tetap hujan.takder kena mengena dengan pakaian.sama ler ngan PAS.Kalau PAS betul2 Allah suka apsal tak perintah Malaysia sampai sekarang? kenapa UMNO yang Allah pilih untuk takbir Malaysia?sendiri mau pikir la..Allah lebih restu UMNO dari PAS yg hipokrit...harap serban jer tinggi dari kepala....

Muhamad Khairul Azmi Thursday, April 14, 2011 6:40:00 AM  
This comment has been removed by the author.

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Layan....

Layannnnn....!!!!

Ziarah Dari...


widget

Layan.... Lagi...

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP