IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Khusus buat pembaca bertaraf Skema, Sopan Santun dan Beradab. Ini bukan tempat lu orang. Sila logout.... jika tak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan. Sila ambil perhatian...!!!

Jika anda tidak boleh menerima konsep blog ini, dengan segala hormatnya anda sekali lagi dinasihatkan supaya logout secepat mungkin. Di sini tiada bahasa sopan santun, penuh beradab lagi tertip, harap maaf.

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik dan Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PR) yang tugasnya memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Pembela Islam @ Melayu Sejati... Apa punya Sengal daaa..!!!!

>> Tuesday, July 20, 2010

Pembela Islam @ Melayu Sejati adalah seorang pencacai pemuda umnoapco jalan enggang, ampang.

Sebelum ini dia pernah berkata "D.S.najib adalah sebaik-baik manusia seumpama rasul yg patut kita sanjungi & muliakan kerana beliau telah menyatukan kita semua bangsa dalam 1Malaysia." linknya di sini.

Hari ini dia cuba nak tazkirah gua sebab siarkan gambar kaki pompuan jatuh terkangkang simbolik kepada kes gegaran gempa bumi berskala 20 richter semalam di Kota Kinabalu, Sabah.

salam 1malaysia,

apsal itupun nak jadikan isu..?
kenapa kamu semua kalangan PR terlalu kurang ajar tahap biadap serta pimimpin kamu suka menghina manusia lain..inilah hasil didikan Pakatan Rakyat..yang melaungkan "Take beer" kononya nak perjuangkan islam..tapi suka menghina semasa Islam...Dasar PR suka mencaci,mencarut seperti kata Tok Guru Niky Aziz.dan suka gambar berunsur lucah...kenapa perlu ditunjukkan kaki wanita yang tidak senonoh itu...kenapa terlalu dangkal otak Pakatan rakyat...dari kamu mengata lebih baik puji kebesaran tuhan.....Pakatan rakyat sembang memang pandai..macam Anwar Al-Juburi.. sudahlah rakyat dah tak termakan dengan janji kosong kamu....

Kepada pembela islam @ melayu sejati..., lu sudahlah bebal... bangang lagi... ni.. gua nak tanya kepada lu satu soalan jer... tolong huraikan boleh.. (yang lu tulis panjang berjela tu.. gua malas nak layan.. sebab lu pun tau.. tahap sengal lu macam mana kan..??? Dengan gambar kaki macam tu pun lu dah stim ke...??? Bodoh punya pemuda umnGok..)

Soalannya: Yang lu.. bagi Salam 1Malaysia tu... untuk siapa bro... adakah kepada semua umat Islam? atau termasuk yang bukan Islam...??? Lu boleh minta bantuan untuk menjawap daripada ulama2 umno sekali...

Harap lu jangan bagi jawapan bangang dengan maksud Salam 1Malaysia... apa punya pengikut la lu ni..., Rasul ciptaan lu... pun sama bangang macam lu... kah..kah..kah...

Di bawah ini pula... adakah berADAP... seperti yang lu laungkan itu...  ini namanya BIADAP...!!!

3 IkutSukaLu...::

storm62,  Tuesday, July 20, 2010 11:00:00 PM  

ambush Sultan?,,,derhaka namanya.

apa punya kerismudin, dah terbukti dia cakap bohong hari tu...kah kah kah. keris kata mengawal....bukan ambush....ka ka ka.

Pak Oncu Tuesday, July 20, 2010 11:54:00 PM  

mangkok jamban di sama kan dgn rasul dan nabi,,, apo punya BiNgai dan BaNggang laah budak jln enggang ni,,,, !!!!!!!!!

Lang Wednesday, July 21, 2010 4:43:00 PM  

salam bro,

pertama sekali... budak ampang ni mmg tahap max... nama tempat dia tu kalau ada g didepan memang layak letak kat dahi die pon... tp ketua cawangan memang suka dengan keadaan ini... orang2 yg berani (wlw pon hanya dialam siber... jadilah...) telah dibekuotakkan oleh merekia sekian lama... mula2 kenal bendera, kemudian kenal ketua kecil... belajar patuh melulu... amalannya..

fulus.. takde fulus cari fulus... nak buat fulus cari projek.. takde projek, cipta projek.. ada projek jual projek... nak bagi projek laku, bodek... bodek... dan bodek.. akhirnya projek jadi, fulus datang sembah kaki..

kedua... ambush tu mcm bentuk latihan kpd pasukan kahs mereka... persediaan untuk acara mega... masa sukan komonwel dulu diorang training kat sri setia satu... la ni nak hadapi worldcup lagi besar... latiha kena banyak... kali ni belajar ambush kenderaan pulak...

kalau nak kira logik akal la... biul ke tak biul pi ambush rombongan sultan mcm ambush rombongan al kak idah yang hemdak pegi meminang tu?...

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Layan....

Layannnnn....!!!!

Ziarah Dari...


widget

Layan.... Lagi...

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP