IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Khusus buat pembaca bertaraf Skema, Sopan Santun dan Beradab. Ini bukan tempat lu orang. Sila logout.... jika tak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan. Sila ambil perhatian...!!!

Jika anda tidak boleh menerima konsep blog ini, dengan segala hormatnya anda sekali lagi dinasihatkan supaya logout secepat mungkin. Di sini tiada bahasa sopan santun, penuh beradab lagi tertip, harap maaf.

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik dan Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PR) yang tugasnya memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Nasib Janna..??? Tunang Atau Bekas Tunang..???

>> Wednesday, July 28, 2010


Sebelum ini pada bulan February 2010 gua ada crash boom bang cerita budak Sepol dengan Janna, di sini.

La ni pulak... mamat ni ada skandal terbaru hingga mangakibatkan Farah Azlina di gugurkan dari kes Liwat 2.

(Secara positif gua sokong pengguguran tersebut bagi mengelakkan conflict of interest dalam pengendalian dan perbicaraan kes tersebut, walau pun ramai yang sudah sedia maklum akan keputusannya, ha..ha..ha..)

Desas desus terbaru pula mengatakan Sepol dan Farah akan berkahwin. Kalau betul eloklah... kurang sikit dosa malaun lahanat tu...

Persoalannya, apa sudah terjadi kepada Janna..., walaupun perkara yang gua janji nak letupkan dalam entry yang gua sebutkan tu.. buktinya masih dalam tangan somebody, dan beliau katakan tunggu dulu... so tak boleh nak cakap apa la.... lu orang sabar ekkkk....

Gua rasa mesti si Sepol tu sekarang ni tengah mengelabah babi hutan sebab kredibiliti dirinya dah semakin terburai barai... ini macam punya saksi boleh pakai ke... macam kes terdahulu si mangkuk Azizan tu... tukang bikin skrip makin botak kepala dia nak olah macam mana la pulak... adoiiiiyaiiii...

Tapi nak buat camna kan... nama pun Malaysia Darul BolehLand... serba serbinya boleh laaaa... melainkan yang sekoq tu kantoi kat Peranchis atau BeEnd di talkin... baru boleh buka buku baru... kalau tidak memang sah... macam sial jelah...

Lu orang agak2 si Sepol tu nak pilih siapa...? Farah atau Janna..., kalau Janna mesti ada usaha pujuk memujukkan, ha..ha..ha... kalau kes perbicaraan pun ada skrip, takan kes nak pujuk Janna takda skrip pulak... nah gua bagi skrip kat mamat sengal ni... yang gua dah submit ke blog Edyes semalam, tapi hari ni gua rembat balik kah..kah..kah... buruk siku laaaaa...

Skrip Sepol buat Janna;

Gua mana ada affair dengan Farah tu Janna ooiiii... percayalah.. cakap gua ni... Itu semua fitnah jer... diorang dengki dengan gua... sebab gua bakal jadi jutawan... percayalah...


Lu tengok dahi lebam gua ni... bukan sebab hantuk kepala kat dinding setiap hari.. tapi sebab gua bangun malam buat solat sunat... cuma solat jumaat jer,,, gua tak pergi...


Dengan semua bukti tu.. takan lu masih tak percaya dengan gua... sedangkan hakim pun akan percaya dengan gua... lu tunggu keputusan mahkamah nanti...
Tapi kalaulah dia jadi kahwin dengan si Farah tu... kesian kat Janna, sebab si Janna ni pernah katakan dulu walau apapun terjadi dia tetap akan berdiri teguh belakang Sepol... kah..kah..kah... mana taknya spender Levis jumpa tepi mesin basuh rumah dia, mau tak berdiri teguh kat belakang si Sepol tu... apa barang beb...

Sekarang makin terserlah kejantanan si Sepol nih... malangnya takda kudrat bila kena ayat keramat "Can I Fuck You Today" wargghhhhhhh... betul2 dasar jibraun celaka mamat ni....

Lepas ni sesiapa yang nak rebut peluang kekosongan si Janna Zaki tu... lu orang kena langkah mayat Baginda dulu.... (maaf.... tuan hamba Baginda kerana dalam entry yang gua link di atas menunjukkan kerakusan tuan hamba Baginda untuk merebut si Janna tu... kah..kah..kah... ini bukan fitnah tuan hamba, kerana hamba ada buktinya. hamba tidak akan menuduh sebarangan tanpa bukti yang kukuh... harap tuan hamba faham.)

4 IkutSukaLu...::

baginda® Wednesday, July 28, 2010 11:28:00 PM  

itu dulu bro.... skang tak minat kat jana da... sebabnya adalah.... kahkahkah

salah satu sebab kerna dulu femes citer spender kat umah dan jana mengandung... tu yang kansel tu... hahaha

kembara putih Thursday, July 29, 2010 12:27:00 AM  

Entah la dengan budak2 sekarang ni, seluar dalam pun boleh bersepah merata di rumah bukan muhrim. Kekasih dah jadi macam bini.

Walau apapun kerosakan dah berlaku, nak buat macam mana. Yang penting pesan aku, jangan buang anak depan rumah aku sudah la !!!!

paloibinmulau Thursday, July 29, 2010 1:01:00 AM  

bro isa,

kalau lu ada terjumpa si gomo atau kariparpu tolong tanya depa si sepol ada makan sumpah ke? kalau ada berapa mangkuk dah sepol tu telan sumpah...mungkin ada 6 mangkuk belum abis lagi tu

Edyes Thursday, July 29, 2010 3:39:00 PM  

tuan hamba... pernahkah tuan hamba berasa dubur berlendir selama dua hari?? wakakakaka...

pasal dialog antara lu dgn janna tu, tak baik la kalau dah bg gua, pastu amik balik... lu kena bayar dam la camnie... wakakakaka...

kalau janna tu dah single, lu mau masuk line ka? langkah mayat wa dulu beb... wakakakaka...

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Layan....

Layannnnn....!!!!

Ziarah Dari...


widget

Layan.... Lagi...

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP