IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Khusus buat pembaca bertaraf Skema, Sopan Santun dan Beradab. Ini bukan tempat lu orang. Sila logout.... jika tak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan. Sila ambil perhatian...!!!

Jika anda tidak boleh menerima konsep blog ini, dengan segala hormatnya anda sekali lagi dinasihatkan supaya logout secepat mungkin. Di sini tiada bahasa sopan santun, penuh beradab lagi tertip, harap maaf.

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik dan Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PR) yang tugasnya memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Khamis Depan Rentap Dengan Slash...!!!

>> Saturday, July 31, 2010



E=Eb B=Bb G=Gb D=Db A=Ab E=Eb
_______________________________________________

C C
C
When I look into your eyes I can see the love restrained
C
But darlin' when I hold you don't you know I feel the same
Dm                         G
                                                    C
      Nothin' lasts forever and we both know hearts can change
Dm                                      G
                                         C
      And it's hard to hold a candle in the cold November rain
F                                                          Dm
                            
      We've been through this such a long long time just tryin' to kill
          C
the pain
      F
But lovers always come and lovers always go an
Dm                                                      C
no one's really sure who's lettin' go today
    F
If we could take time to lay it on the line I could
Dm                                                                  C
rest my head just knowin' that you were the mine
Dm                                    G                                    C
       So if you want to love me then darlin' don't refrain
Dm                                     G
                                     C
       Or I'll just end up walking in the cold November rain
                    F                                 G
Do you need some time on your own
                    F                         G
Do you need some time all alone
                         F                                         G
Ooh everybody needs some time on their own
                                        F                                G
Ooh, don't you know you need some time all alone
Em                           F                                C
         I know it's hard to keep an open heart

Em                             F                            D       
         When even friends seem out to harm you
Em                   F                      C         
         But if you could heal a broken heart
Em                       F                              G        
         Wouldn't time be out to charm you

F               Dm           C                F                Dm
Guitar Solo I
C               Dm           G                C                Dm


G                C                         F
                                     G
                           Sometimes I need some time  on my own
                     F                                 G
Some times I need some time all alone
                          F                                        G
Ooh everybody needs some time on their own
                                       F                                G
Ooh don't you know you need some time all alone

F                Dm                      C                       (repeat 2x)
Guitar Solo II

F                                                 Dm
                               C
         And when your fears subside and shadows still remain
F                                      Dm
                                                  C
         I know that you can love me when there's no one left to blame
Dm                                       G
                                   C      
         So never mind the darkness we still can find a way
Dm                              G                                        C
        G/B
         Nothin' lasts forever even cold November rain 
Am     G       F         G          C    G/B     Am    G       F     G      C

C5*                           C5                                C5
*w/dist.
C5        G5       F5      Eb5          Ab5          Bb5        C5  (repeat
5x) toinkkk.... tali putussss... daaaa....

Perghhh... tengah sedap layan... toinnnggg...  tali B putus pulak dahhh.., hampeh.... potong stim betul laaa... masa dah suntuk nih... member2 jahiliyah dulu ramai yang calling2...

"bro.. khamis depan lu turun tak...? Slash main beb... kat pyramid..."

"hari khamis...??? mana boleh beb.. gua ada aktiviti masjid laaa..."

"alaaa... lu ni.. , sekali sekala bro.. dah laaa... lu jarang joint kaum sekarang ni... bla..bla..bla..."

Berbakul2 gua makan kutukan member2... adussss... gua dah menolak racun diorang berbelas kali... tapi diorang tak berputus asa dengan penuh semangat tetap racun ajak gua turun jugak... terbakar jiwa gua beb...

Itu pasal laaa.... pukul 9.00 tadi gua perasap kemenyan baik punya kat guitar gua atas tu... sebab 5 Ogos gua nak rentap dengan Slash kat Surf Beach Sunway Pyramid, event start jam 7.00pm.

So... gua dah plan solat maghrib, baca yassin malam jumaat kat sunway pyramid jelah... amy search pun ada.. maaaa.., canteeekkkk... nanti gua tolak dia naik jadi imam.... muaaaaahahahaha.....

Slash...??? gua suruh dia bancuh air.. jelah...

Yang penganjur pun bangang bangat... ada ke.. pi buat hari khamis malam jumaat... orang nak selaras pun tak boleh.... dah tu.. gua dengar ramai melayu beragama islam yang turun beb.... Rockkkk bebehh....

Rock... Rock... jugak... Solat jangan tinggal..... beb....

4 IkutSukaLu...::

hj jamaludin,  Saturday, July 31, 2010 2:04:00 AM  

Bismilah Hir Rahman Nir Rahim
BRO ISA, Gua caya sama lu la bro! Siap lu boleh solat n jamming dgn Amy dan Slash kat Sunway Pyramid. Gua doakan jangan lu jam (Gol) bila jamming dengan diorang . Ha Ha Ha.

nh Saturday, July 31, 2010 2:12:00 AM  

salam bro,lu bikin gua teringat zaman belajar dulu la..mmg gua layan GnR ni..

Isa Saturday, July 31, 2010 12:12:00 PM  

hj jamaludin,

Tak salahkan, jamming tapi tak lupa solat...

Yang salahnya kalau berhibur sampai lalai kepada Allah...

ha..ha..ha... pikir2 kan...

Isa Saturday, July 31, 2010 12:13:00 PM  

nh,

ha..ha..ha..., semuanya dah berlalu bro.. nostalgia...

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Layan....

Layannnnn....!!!!

Ziarah Dari...


widget

Layan.... Lagi...

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP