IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Sila ambil perhatian...!!!!
Blog ini bukan tempatnya bagi orang2 yang berasa dirinya beradap sopan santun dan bajet bagus. Jika tidak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan dalam pembacaan. Sila blahhh.... gua bolayan....

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati gua (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik, Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PH), Wakil Rakyat (Ahli Parlimen/DUN) yang tugas mereka suka memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Layan Jiwa Lagi Bagus...

>> Saturday, July 10, 2010Layan lagu ni sambil plucking... lepas tu layan dia punya solo... perghhh... feellll giler beb.. menusuk ke jiwa... sesiapa yang berasa nak bertaubat tu... taubatlah kamu sebelum kamu di taubatkan...

(Ini versi pendek.., nak layan muzik versi panjang lu orang cari di youtube)

3 IkutSukaLu...::

hj jamaludin,  Saturday, July 10, 2010 10:37:00 PM  

Bismilah Hir Rahman Nir Rahim
Bro ISA
Dia orang punya nyanyian bahagaian chorus tulis subtitle bahasa arab da, ana tiada paham la, tapi bila ana layan dia punya solo... perghhh... feellll giler beb.. menusuk ke jiwa ana la bila mana bahagian "Jangan Biarkan Aku Terus Sendiri" Sungguh touching Bro!

Isa Sunday, July 11, 2010 12:52:00 AM  

hj jamaludin,

Tak paham bahasa arab belajar dengan Somali Pirate...

"Jangan Biarkan Aku Terus Sendiri" nanti suruh Pak Long pi meminang Janda Limah... ha..ha..ha...

hj jamaludin,  Sunday, July 11, 2010 1:08:00 AM  

Bismilah Hir Rahman Nir Rahim
Bro ISA , lu nak suruh Pak Long pi minang Janda Limah untuk gua .Lu tak tahu Pak Long tu, dia la ni tengah main tarik tali dengan gua pasal Janda Limah tu!!!!!!!!! Gua takut harap kan pagar , pagar makan padi.
Lu biar betul bro! suruh gua belajar bahasa Arab dengan lanun somali? Bro dia lanun ok , tak kan lanun pun ada yg Halam?

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP