IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Khusus buat pembaca bertaraf Skema, Sopan Santun dan Beradab. Ini bukan tempat lu orang. Sila logout.... jika tak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan. Sila ambil perhatian...!!!

Jika anda tidak boleh menerima konsep blog ini, dengan segala hormatnya anda sekali lagi dinasihatkan supaya logout secepat mungkin. Di sini tiada bahasa sopan santun, penuh beradab lagi tertip, harap maaf.

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik dan Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PR) yang tugasnya memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Jangan Mareee....

>> Thursday, July 08, 2010
Ada orang  dengki dengan gua siap ugut nak rejam gua dengan batu sampai mati... ha..ha..ha...

3 IkutSukaLu...::

hj jamaludin,  Thursday, July 08, 2010 9:07:00 AM  

Bismilah Hir Rahman Nir Rahim
Bro ISA , gua sedih tahap hiba macam kehilangan (arwah)isteri gua dulu, bila pasukan Negara Jerman yg gua sokong tahap gila sakan kalah kat pasukan Spain. Satu satunya pasukan (Jerman)yg satu ketika dulu pernah bunuh beramai ramai Yahudi laknatullah diatas bumi Allah SWT ini.
Dan juga gua terharu apabila pasukan Lanun somali alias SomaliPirate team berkeyakinan sungguh dapat menghijrahkan keburukkan peel pemimpin pemimpin UMNOBNAPCO kepada keislaman . Dan gua yakin lanun sahaja yg boleh berubahkan peel jahat UMNOBNAPCO tu . Ala Bro ISA , macam cerita "Tiga Abdul" di mana P.Ramlee pernah berkata " Da kena da si lanun bertemu dengan perompak negara." InsyakAllah moga moga Allah SWT kabulkan naiwaitu Lanun Somali tu.Amin

Lang Thursday, July 08, 2010 2:43:00 PM  

satu penjajah tahap world
satu penjajah tahap benua

pastinya tahap world lagi garang dan berani...

baginda® Thursday, July 08, 2010 3:05:00 PM  

sedih2.... ada proxi antara spain ngan jerman sehingga membiarkan spain serang tanpa german balas...

sama cam hj... sedih gila...

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Layan....

Ziarah Dari...


widget

Layan.... Lagi...

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP