IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Sila ambil perhatian...!!!!
Blog ini bukan tempatnya bagi orang2 yang berasa dirinya beradap sopan santun dan bajet bagus. Jika tidak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan dalam pembacaan. Sila blahhh.... gua bolayan....

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati gua (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik, Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PH), Wakil Rakyat (Ahli Parlimen/DUN) yang tugas mereka suka memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Hj Jamaludin/Somali Pirate... Lu Kenal Ke.. Mamat nih...???

>> Monday, July 19, 2010


A fleet of black Cadillac Escalades hums outside Chelsea hot spot Avenue -- the A-list watering hole of such celebrities as Justin Timberlake and Lindsay Lohan.

As the car doors open, a dozen men emerge and a bouncer whisks them over the club's threshold, past a group of shivering models behind the velvet rope.

"Who is it?" one of them wonders out loud. "Is it P. Diddy?"

But the man at the center of the entourage isn't a celebrity. He isn't even a mogul. He's Taek Jho Low, a 20-something Wharton grad from Malaysia who has burned through hundreds of thousands of dollars at the city's hottest nightspots in the last three months -- and shows no signs of stopping.

'J LOW': Taek Jho Low (with Usher) once helped run up a $160,000 tab at Avenue, flew a bevy of Pink Elephant waitresses to Malaysia, reportedly sent 23 bottles of Cristal to Lindsay Lohan at 1OAK and lives at the posh Park Imperial.

The nightlife scene is abuzz with tales of this international man of mystery -- who goes by the name Jho Low and whose chubby, bespectacled appearance hardly meets the image of a wealthy gadabout.

In September, during Fashion Week, sources said, Low helped rack up a $160,000 bar tab at Avenue, including several $900 bottles of Cristal champagne.

One month later, Lindsay Lohan was belatedly celebrating her 23rd birthday at downtown drinking den 1OAK when 23 bottles of Cristal suddenly appeared. They were reportedly paid for by a "mystery Malaysian," who, sources claim, was Low.

At chic 27th Street hangout Pink Elephant, Low routinely spends $50,000 to $60,000, according to the club's owner, David Sarner. One night, at the Pink Elephant outpost in Southampton, Low enjoyed himself so much that he kept the revelry going -- all the way to Malaysia, Sarner said.

"He ended up flying eight of our [waitresses] to Malaysia for a party," he added.

Strangely, for a man attracting so much attention, very little is known about Low. According to his official biography, he currently serves as a group adviser of several international corporations and was appointed to the board of UBG Berhad, a financial-services group in Kuala Lumpur, last year.

But when The Post interviewed Malaysian experts at such think tank as the Council on Foreign Relations, no one had ever heard of Low.

According to inside sources, Low lives at a $100,000-a-month apartment in the Park Imperial, on West 56th Street, home to James Bond actor Daniel Craig and Sean "P. Diddy" Combs -- and he won't go anywhere, not even on the elevator, without at least one bodyguard.

Some of Low's entourage of eight to 12 people also reside in two other apartments at the Park Imperial -- a $30,000-a-month paid and a 2,200-square-foot loft with Central Park views that costs $20,000 a month, according to real-estate investor Michael Hirtenstein, who used to live in the latter.

Read more: NewYorkPost.


According to the Corse-Matin newspaper, she was travelling on the private jet with "people close to power in Malaysia" and was due to travel by yacht to the luxury resort of Porto Cervo in Sardinia, Italy.

p/s: Gua dengar mamat nih... ada link dengan Najib laki bini dan anak dia... Bangunkan semula Airport Sungai Besi dengan harga RM500juta... ehhh..ehhhh... macam sama jer.. dengan harga komisyen kapal selam... kalau mau cuci wang masuk kan dalam mesin basuh kat rumah tunang beb.... ngeeeee.....

Alahai... Sam.. macam tak biasa dengan tugas lu... macam biasa bro... pergi la.. buat repot Polis... ha..ha..ha...

2 IkutSukaLu...::

CodeNameSomaliPirate Tuesday, July 20, 2010 12:36:00 AM  

Bro Isa

Mamat nih lanun white- collar agaknya. Dikhabarkan dapat banyak komisyen bawak masuk investor ke Malaysia. Kira macam broker la tu!

Wa melanun kat laut Eden, tak usik harta rakyat Malaysia...

hj jamaludin,  Tuesday, July 20, 2010 12:58:00 AM  

Bismilah Hir Rahman Nir Rahim
Sori la Bro ISA ini J LOW gua tak kenak la.Tapi dapat info dari orang nogori 9 , dio kato si J LOW ini dari puak lanun keturunan CHOW YUEN FATT ,adik ipar sebelah atuk si lanun somali.Kalau salah jangan pulak lu marah,nanti gua jual lu dekat lanun somali kan . Ha Ha HA.

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Layan....

Layannnnn....!!!!

Ziarah Dari...


widget

Layan.... Lagi...

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP