IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Sila ambil perhatian...!!!!
Blog ini bukan tempatnya bagi orang2 yang berasa dirinya beradap sopan santun dan bajet bagus. Jika tidak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan dalam pembacaan. Sila blahhh.... gua bolayan....

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati gua (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik, Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PH), Wakil Rakyat (Ahli Parlimen/DUN) yang tugas mereka suka memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Gua Takda Hal....

>> Thursday, July 29, 2010

Najib laki bini, nak angkut semua bini menteri pergi bercuti... lantak pi kat diorang.. gua takda hal...

Yang menjadi hal kat gua, diorang tu pergi bercuti guna duit siapa...???? Kalau guna duit gaji atau duit poket diorang, lagilah gua takda hal.. malahan bagussss...

Tatapi kalau guna duit kera..jaan atas alasan2 bercuti sambil belajar... memang menjadi hal pada gua.. dan gambar kat bawah ni selayaknya untuk diorang tu semua...

Kalau ada sesiapa yang boleh check perbelanjaan diorang bercuti menggunakan wang siapa.. lagi bagus. Dan Ahli Parlimen Pembangkang tolong monitor perkara ni.... Rakyat tengah sesak nafas PM laki bini pergi bercuti dengan perbelanjaan wang Kera..jaan (wang rakyat)... memang sial... wa cakap lu....



Ini jawapannya.... kalau benar berlaku.

2 IkutSukaLu...::

Minah Karan,  Thursday, July 29, 2010 10:46:00 PM  

Haiiii....apa percutian kat dalam negara sendiri tak bagus ka? Dulu bukan main seru rakyat supaya Cuti2 Malaysia....TAPI....diri yg bercakap tu malu nak bercuti kat dalam negara.

Ini lah standard Pemimpin Kerajaan yg ada.

Isa Friday, July 30, 2010 12:58:00 AM  

Minah Karen,

Apa boleh buat... majoriti rakyat yang pilih..., akhirnya rakyat sengsara...

Pemimpin akhir zaman memang macam ni kelakuan diorang...

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP