IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Khusus buat pembaca bertaraf Skema, Sopan Santun dan Beradab. Ini bukan tempat lu orang. Sila logout.... jika tak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan. Sila ambil perhatian...!!!

Jika anda tidak boleh menerima konsep blog ini, dengan segala hormatnya anda sekali lagi dinasihatkan supaya logout secepat mungkin. Di sini tiada bahasa sopan santun, penuh beradab lagi tertip, harap maaf.

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik dan Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PR) yang tugasnya memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Gua Dah Cakap Andalusia Menang...!!!

>> Monday, July 12, 2010

Wow.... kalau Judi Sukan betul2 lulus dan bertaraf Halal.... dah tentu2 gua masyuuuukkkkkk... kah..kah..kah...

Kan gua dah cakap... Andalusia pasti menang... buat penyokong2 Belanda... cuba lagi.. tak lama beb... 4 tahun jer.. lagi.. ha..ha..ha.... walau gua predicted score 2-1, apa2 hal pun.... janji menang... (dalam politik kelebihan satu undi pun kira menang jugak kan...) 

Bak kata sorang sahabat kita "Lang" dia tak sokong mana2, dia sokong "referee", memang patut pun dia sokong referee Kad Kuning tu... naik menyampah pulak gua tengok... sikit hal pun layang kad kuning... perghhh... baik bagi Zulbabwe jer... jadi referee.. kiri kanan dia sapu... ha..ha..ha....

So... berakhirlah World Cup... dengan kemenangan kepada Sepanyol.... jumpa lagi 4 tahun akan datang, masa tu pun Bn/umnoapco pun dah jadi pembangkang.... kah..kah..kah....

Esok pagi ramai yang terbongkang dan klinik buka awal nak buat duit... ramai yang bakal beli MC, dan ramai juga yang "emergency leave"... ha..ha..ha...

Selamat menunaikan Fardhu Subuh buat semua...., Solat dulu.. lepas tu boleh membongkang beramai-ramai...

4 IkutSukaLu...::

Anonymous,  Monday, July 12, 2010 7:55:00 AM  

apa la nak d banggakan negara yg lahir dr penyembelih orang2 islam yg setaraf israel , patut ke d beri kredit?

hj jamaludin,  Monday, July 12, 2010 1:46:00 PM  

Bismilah Hir Rhman Nir Rahim
Hidup Bro Hidup Bro Hidup Hidup Bro ISA , a,a, da ikut tune UMNOBN atau tune Melayu Perkasa atau macam Melayu kat Melaka pulak gua ni? Tapi Bro gua rasakan lu ni penipu tak gentlemen . Lu pakat dgn VinSetan catur perlawanan kan! Tak baik menipu Bro . Berdosa! Ingat Melayu tak akan hilang (mati) kat dunia , tapi orang berugama Islam mati masuk kubur . Lu kalau tipu dalam perlawanan bola bermakna lu da jadi lanun ( geng Lanun Somali)suka rompak permainan bolasepak .

Anonymous,  Monday, July 12, 2010 2:27:00 PM  

WC dah tamat,seronok juga 4 tahun sekali. Kedua2 pasukan menampilkan permainan bertaraf dunia dan layak ditonton dalam perlawanan ahkir cuma pengadil je saya rasa kurang layak.
Tahniah dan syabas untuk kawan saya sebagai anak Malaysia -Windsor Poul John, Venue Manager WC 2010 yang dapat melaksanakan tugasnya dengan cemerlang sepanjang WC 2010.
Jumpa lagi WC 2014 di Brazil.
AyahSu

Lang Monday, July 12, 2010 4:26:00 PM  

salam bro...

ala... takakan kutuk gua sbb sokong refree tu kot.. wa tak tau la refree tu saudara mara ngan zulbabwe dari kungolim (kulim ala-ala kongo dan ala-ala mongoli)...

memang cilako refree tu... perangai zulbabwe betul... inesta la kawan baik die... tiap kali inesta belakon pasti lawan dapat kad kuning... last sekali merah..

kalau zulbabwe dari kungolim tu nampak saja lakunan bos dia memberi isyarat... pasti kungolim people parti kena hantam kaw2 punya...

walau pon gitu pesta cawan dunia dah berakhir... piala yg banyak penduanya disekitar stadium tu dibawak balik keandalusia...

pesta undi malaya semakin menghampiri, pemenangnya masih belum diketahui.. paul dan mani nak telek ke sapa menang?

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Layan....

Ziarah Dari...


widget

Layan.... Lagi...

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP