IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Sila ambil perhatian...!!!!
Blog ini bukan tempatnya bagi orang2 yang berasa dirinya beradap sopan santun dan bajet bagus. Jika tidak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan dalam pembacaan. Sila blahhh.... gua bolayan....

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati gua (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik, Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PH), Wakil Rakyat (Ahli Parlimen/DUN) yang tugas mereka suka memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Edyes: Pencacai Bangang Tahap Mega (2).

>> Sunday, July 18, 2010

Buat Edyes, lu baca kat sini dulu bro....

Sekarang lu sudah tahukan... siapa itu Pembela Islam@Melayu Sejati... kononnya lah.... kah..kah..kah..., macam itu kah... ciri2 seorang Pembela Islam dan Melayu Sejati.... itu bangang punya makhluk bro... macam gambar yang gua rembat dari blog lu ini... (tapi tak jadi rembatlah... beb..)

Sekarang ni... jangan di layan puak2 bahalol tu....

Buat yang tak paham hujung pangkal n3 nih... baca kat sini... lepas tu... lu orang kembali semula ke atas kah..kah..kah....

6 IkutSukaLu...::

hj jamaludin,  Monday, July 19, 2010 3:17:00 AM  

Bismilah Hir Rahman Nir Rahim
Salam Bro ISA
Gua rasa lu punya kawan si Pembela Islam @ Melayu sejati dari kumpulan Mazhab Taslim kot!Wallahualam?
Fahaman sesat mahzab TASLIM diasas oleh Muhammad Matahari dari Bayan Lepas, Pulau Pinang.( petikkan dari kitab "PEDOMAN ILMU TAUHID" oleh tuan guru Haji Osman Bin Jantan.Terbitan oleh PUSTAKA NASIONAL PTE LTD .SINGAPURA)
Ajaran2 Sesat Mazhab TASLIM di antaranya;
i)Pengikut2 agama TASLIM mestilah serahkan diri,anak isteri dan juga harta kepada Rasul (Muhammad Matahari)atau wakilnya,agar imannya sah.
ii)Pengikut2nya wajib mempercayai Muhammad Matahari umpama RASUL atau Muhammad Matahari penganti Nabi Muhammad SAW.Dengan itu segala ajaran2 dari Muhammad Matahari wajib dikuti semua lapisan umat Islam.
iii)Al Quran yg sebenarnya berada di Bayan Lepas , Pulau Pinang. Oleh itu Al Quran yg ada pada orang orang islam sekarang bukanlah Al Quran sebenarnya.
iv)Waktu berzikir, lelaki dan perempuan boleh bercampur,walaupun bukan muhrim dan jika berlaku perzinaan di masa atau sewaktu majlis berzikir sehingga melahirkan anak, maka anak itu ialah anak yg soleh dan solehin.
v)Mengerjakan Haji tak payah ke Mekah, boleh ditunaikan di Bukit Payong-Bayan Lepas Pulau Pinang.
vi DLL (boleh sambung ajaran2 Mahzab TASLIM kalau lu request la, banyak sangat)

Edyes Monday, July 19, 2010 9:38:00 AM  

pembela islam?? geli hati kecil gua beb!!

bangangnya bertingkat2... jangan layan la puak syok sendiri nie.. hehehehe

teratailiar Monday, July 19, 2010 4:00:00 PM  

bro isa...
budak baju merah tu ke orang nyer?

Isa Monday, July 19, 2010 10:07:00 PM  

Hj. Jamaludin,

Salam kembali bro...

Apa kata lu tazkirahkan perkara tu pada Pemuda umno si pembela islam @ melayu sejati tu...

Sebab dia kata, si Najib Presiden dia tu setaraf dengan Rasul...

Bak kata sahabat kita Baginda (Era Pasca), hehehe.. setaraf dengan Rasul Melayu (Kahar) agaknya...

Isa Monday, July 19, 2010 10:08:00 PM  

Edyes,

Bhai... mamat tu bukan sebarangan beb... pemuda umno cawangan ampang...!!!

ha..ha..ha....

Isa Monday, July 19, 2010 10:10:00 PM  

teratailiar,

itu lu kena tanya edyes... gua pun rembat gambar tu dari blog dia...

tengok muka... sebijik macam muka si edyes jer.... kah..kah..kah....

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP