IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Khusus buat pembaca bertaraf Skema, Sopan Santun dan Beradab. Ini bukan tempat lu orang. Sila logout.... jika tak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan. Sila ambil perhatian...!!!

Jika anda tidak boleh menerima konsep blog ini, dengan segala hormatnya anda sekali lagi dinasihatkan supaya logout secepat mungkin. Di sini tiada bahasa sopan santun, penuh beradab lagi tertip, harap maaf.

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik dan Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PR) yang tugasnya memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Di Mana Kemaluan umnoapco..???

>> Tuesday, July 13, 2010

CNN berkata laporan mengatakan ia menerima bayaran daripada pihak yang mewakili Datuk Seri Anwar Ibrahim bagi membolehkan ketua pembangkang itu muncul dalam program "Connect the World" adalah rekaan semata-matanya.

Jurucakap CNN, Selasa melahirkan rasa kesal kerana rangkaian televisyen itu tidak dihubungi bagi memastikan sama ada dakwaan itu benar atau tidak sebelum ianya disiarkan.

Sejak beberapa hari lepas, beberapa pihak telah mengulas mengenai kemunculan Anwar dalam program CNN itu. - Bernama.

ha..ha..ha... betapa malunya pemimpin2 umnoapco yahudi laknatullah semua tu... tapi nak buat macammana kan..., diorang semua tu memang jenis tak tahu malu dan tak berkemaluan... dulu, kini dan selamanya akan begitu... jenis muka tampal dengan kulit babi 14 inci... jenis sehaprak-haprak makhluk kat muka bumi Malaysia nih...

Lu orang agak2... makhluk2 haprak tu akan buat permohonan maaf ke... atas tuduhan melulu diorang..., jangan harap la....

Dah tu pulak akhbar rasmi diorang utusan meloya penyebar fitnah dan perosak minda rakyat apa cerita beb.... lagi macam haramjadah jelah... buat muka toya masing2 tanpa perasaan bersalah... itulah akhbar paling bangang sekali dalam Malaysia nih...

So... sekarang ni.. semua orang boleh menilaikan betapa jahat dan busuknya pemimpin2 umno dan akhbar pencacai yahudi nih... dah tu pulak apabila bercakap dan menyiarkan berita jenis tak pakai akal... semuanya jenis otak letak kat tumit kaki..  itulah hakikat dan kenyataannya betapa bodoh dan bangangnya jenis pemimpin dan akhbar yang di sokong oleh puak2 umnoapco...

Gua ingat nak suruh Anwar Brahim dengan CNN kemukakan saman terhadap utusan meloya dan individu2 yang buat fitnah nih... biar gua jadi lawyer bagi pihak Anwar dan CNN... pasti menang mudah jelah... kecuali mahkamah kat malaysia nih ubah tiang gol macam RPK katakan tu.... kah..kah..kah....

9 IkutSukaLu...::

Anonymous,  Tuesday, July 13, 2010 11:34:00 PM  

gua sokong lu bro!!!!

kepada DSAI, sila ambik
perhatian!!!

this the right time to cut the farker OFF!!!

Abang Chot,  Tuesday, July 13, 2010 11:38:00 PM  

Batu kikir jambatan bosi
Gulai udang sebelango
Cubo omak fikir dalam hati
Ayo ni bujang sudah lamo aih

hj jamaludin,  Wednesday, July 14, 2010 12:55:00 AM  

Bismilah Hir Rahman Nir Rahim
Bro ISA
Kalau tak silap gua ,Pemimpin pemimpin UMNOBNAPCO termasuk TPM Sembab cuma kata kat TV yg DSAI/PKR "MUNGKIN" bayar CNN. Bro ISA kena paham ayat MUNGKIN!!!!!!

baginda® Wednesday, July 14, 2010 1:06:00 AM  

hj salute kat ang sbb cepat tgkap ayat mohyiden... tapi try tgkap ayat gua nih.. haha

najib. rosmah. mohyiden serta balaci upcoamno MEMANG bayar TV Malaysia untuk siar cerita depa je.... hahah

ada tangkap tak?

Isa Wednesday, July 14, 2010 1:07:00 AM  

Abang Chot,

Masak lomak cili padi keli salai takdo ko...???

Jambatan bosi nak buek apo... dah karat bro..

Isa Wednesday, July 14, 2010 1:10:00 AM  

hj jamaludin,

pemimpin umnoapco mungkin gunakan perkataan "mungkin".

Akhbar pencacai tak gunakan ayat tu kan...

Rakyat melayu felda dan melayu umnoapco faham ke dengan perkataan "mungkin" tu...???

Mereka hanya akan angguk kepala saja... sebab malam tengok TV1/TV3 suku, siang baca akhbar pencacai...

Isa Wednesday, July 14, 2010 1:12:00 AM  

baginda,

cayalah bro...

kasi ketuk sikit minda melayu felda dan melayu upco...

Lang Wednesday, July 14, 2010 6:41:00 AM  

salam bro...

buat abg aji.... memanglah depa tu ada kata "mungkin"... tapi abg aji kena ingat... depa tu bukan pakcik makcik pelda yg borak kat kedai kopi hj karim... depa tu pemimpin yang borak dengan media..

bila borak dengan media... samalah borak satu malaysia sampai singapore, brunei, selatan thailand dan sebahagian indonesia... malah... media luar pon ada pengkalan dimesia... jadinya.. apa maksud tersirat "mungkin" tu...

"mungkin tu takkan tertangkap oleh orang yg dengar dengan telinga berbanding mereka yang mendengar...

berapa ramai manusia ini yang mendengar dengan baik... (hear and listen is two different thing)

noor afzan Wednesday, July 14, 2010 9:53:00 AM  

mungkin juga dorang suka guna perkataan 'mungkin' untuk sebar fitnah.

sape peduli dengan 'mungkin'?
dorang cuma pedulikan fact (tak tahu betul tidaknya itu) je..

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Layan....

Layannnnn....!!!!

Ziarah Dari...


widget

Layan.... Lagi...

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP