IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Khusus buat pembaca bertaraf Skema, Sopan Santun dan Beradab. Ini bukan tempat lu orang. Sila logout.... jika tak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan. Sila ambil perhatian...!!!

Jika anda tidak boleh menerima konsep blog ini, dengan segala hormatnya anda sekali lagi dinasihatkan supaya logout secepat mungkin. Di sini tiada bahasa sopan santun, penuh beradab lagi tertip, harap maaf.

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik dan Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PR) yang tugasnya memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Betul atau Fitnah: Tolong Siasat...!!!

>> Tuesday, July 20, 2010

Gua terima dari email.

Jabatan Agama Islam, Menteri Besar dan Kerajaan Kedah, sila siasat, benar atau tidak..??? 

Ni, aku orang Kedah (nak syorkan yang hangpa pi buatlah tinjauan dengan orang Alor Star negeri Kedah  sana yang asal mai dari area Seberang Perak, Kota Tanah , TongkangYard, Alor Star punya hard-core sarang homo (bukan nak guna 'gay' punya istilah kononnya 'trendy' TAPI ini kira terus terang cakap.

Tempat-tempat tu 'hard-core' punya kawasan, 'noted' la area tu... 'cukup noted'  -  semua orang tau  iaitu area bagi sarang aktiviti 'tutuh pungkoq' sakan punya hard-core punya taraf.... TAK PERCAYA?

Tanyalah member2 daripada Kedah (Alor Star area Kilang Ais - Seberang Perak, Kota Tanah, Lorong Ayer Putih (tu pun dah jadi mcm ayaq mani - sebab ..... ayer putih (tak kah ayaq mani tu jugak 'putih' warnanya?...... tengok nama saja .... dah boleh agak dah).

Kat area tu boleh kata semua peringkat terlibat dalam aktiviti tutuh menutuh pungkoq... semua peringkat umur, tua... muda..., jadi apa lagi yang jenis muka-muka jambu... sure terus jadi mangsa penggoda oleh kaki 'main pungkoq' yang dah tua lagi cukup punya experience (berpengalamanlah nak katakannnnn).

Kalau sesiapa pintas lalu masuk ke area tu... boleh tengok muka-muka penggoda yang dah cukup punya experience dok mengorat puak-puak anak muda yang di kira masih 'freshie' untuk di perangkap masuk jerat 'kaki tutuh pungkoq' area yang aku sebutkan tu..

Yang syok tu muka-muka 'kaki tutuh pungkoq' memang jenis 'kahaq' punya kaki... muka pecah rumah... elok sangatlah jadi 'muka pecah pungkoq', baru dekat nak sama saja sifatnya semua kira main pecah saja "pecah rumah = pecah pungkoq".

Amacam...? Ada berani pi siasat, benteras dan buat pemutihan di kawasan tu...??? Mana pi Jabatan Agama Islam Kedah...??? Tidoq ka...???
p/s: Di kawasan riadah Tasik Kelana Jaya, Selangor pun begitu juga... so... itu tugas Jabatan Agama Islam Selangor. Hasan Ali kena kerja kuat sikitlah untuk menghapuskan gejala kaum Nabi Luth ini.... yang dah bersarang di kawasan Tasik tu... sejak zaman Khir Toyo lagi...

"Sudah lupakah sekalian akan sejarah Pompeii" jangan cari pasal beb....

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Layan....

Layannnnn....!!!!

Ziarah Dari...


widget

Layan.... Lagi...

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP