IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Khusus buat pembaca bertaraf Skema, Sopan Santun dan Beradab. Ini bukan tempat lu orang. Sila logout.... jika tak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan. Sila ambil perhatian...!!!

Jika anda tidak boleh menerima konsep blog ini, dengan segala hormatnya anda sekali lagi dinasihatkan supaya logout secepat mungkin. Di sini tiada bahasa sopan santun, penuh beradab lagi tertip, harap maaf.

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik dan Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PR) yang tugasnya memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Belum Kena Korek... Dah Nangis...!!!!

>> Friday, July 30, 2010

Dah Padam Kes... dengan dia..dia sekali padam...

Wayang baru bermula... endingnya sudah tau..., tiada bukti yang kukuh....


Korek...korek...korek.... akhirnya tak terkorek.... senyap jer....

Yang ni pulak bila nak mula korek....... (ceh... belum korek lagi dah nangissss.....)

Jawapan yang sebenar pastinya, kesemua 18 kes berprofail tinggi ini akan tutup kes, apabila individu2 terlibat ini betul-betul PADAM.... he..he..he.... bak kata Sudin... empat kaki lebar... tujuh kaki tinggi.... Case Closed...

3 IkutSukaLu...::

Pak Oncu Friday, July 30, 2010 11:44:00 AM  

ahhahahahahahahahaha sampai PADAM kes tak selosai ,,,,


Bilo nak datang umah den laie,,?

Isa Friday, July 30, 2010 12:52:00 PM  

Pak Oncu,

Insyallah... akan sampai laeiii.

Cuma den risau, bila baco berita dalam metro (kat kedai kopi tadi), simpang empat ghombau takdo traffic light, bahayo tu...

den tak nak jadi mangso ehhhh...
ha..ha..ha...

Lang Friday, July 30, 2010 6:07:00 PM  

salam bro....

namgis ada makna tu bro... air mata buaya jangan disalah tafsirkan...

yang dok korek2 tu sebab nak buang isi perut... dah habis buang kambus... tanam pokok atas bekas lubang tu.. pokok subur mana nak ada kesan.. orang pon tak hingat... bak kata orang dalam gambaq tu... melayu mudah nyanyok...

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Layan....

Layannnnn....!!!!

Ziarah Dari...


widget

Layan.... Lagi...

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP