IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Khusus buat pembaca bertaraf Skema, Sopan Santun dan Beradab. Ini bukan tempat lu orang. Sila logout.... jika tak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan. Sila ambil perhatian...!!!

Jika anda tidak boleh menerima konsep blog ini, dengan segala hormatnya anda sekali lagi dinasihatkan supaya logout secepat mungkin. Di sini tiada bahasa sopan santun, penuh beradab lagi tertip, harap maaf.

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik dan Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PR) yang tugasnya memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Siapa Bodoh..??? Anak atau Bapak..???

>> Friday, June 25, 2010

Kita selalu terserempak atau mengalami situasi bilamana terdengar perbualan anak2 orang kenamaan contohnya anak2 Tan Sri, Datok2 dan Korporat Keparat dalam ertikata lainnya anak2 orang kaya lah...

Kebanyakkan mereka mesti speaking speakong punya dengan mak bapak diorang... nak terbitnya perkataan melayu dari mulut diorang amat janggal sekali.... biasa la kan.. anak orang kaya2 dengan budaya barat... kalau tak kebaratan nanti orang kata tak advance. Duit ringgit dah tentu jadi tuhan diorang... so lu orang fikir2 kan lah...

Sebagai contoh betapa bangang dan bodohnya diorang nih... macam sketsa lawak kat bawah ni..., dan itulah yang terjadi kepada link di sini.


Arab student sends an e-mail to his Dad saying:

Dear Dad,
Berlin is wonderful, people are nice and I really like it here, but Dad, I am bit ashamed to arrive to my college with my Gold Mercedes, when all my Teachers travel by train.

Your Son
Nasser

------------ --------- --------- --------- --------- --------- --------- ------

Sometime later Nasser gets reply to his e-mail from his Dad:

Loving son,
Twenty Million Dollars transferred to your account, please stop embarrassing us, go and get yourself a train too.

Your Dad
Itu cerita Pak Arab... kalau di Malaysia lu orang agak2 anak siapa yang hantar email macam tu kat bapak diorang....

1 IkutSukaLu...::

hj jamaludin,  Friday, June 25, 2010 9:49:00 PM  

Bismilah Hir Rahman Nir Rahim
Bro ISA gua agak kan anak2 UMNOBNAPCOJUDI ?Wallahualam!

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Layan....

Layannnnn....!!!!

Ziarah Dari...


widget

Layan.... Lagi...

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP