IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Khusus buat pembaca bertaraf Skema, Sopan Santun dan Beradab. Ini bukan tempat lu orang. Sila logout.... jika tak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan. Sila ambil perhatian...!!!

Jika anda tidak boleh menerima konsep blog ini, dengan segala hormatnya anda sekali lagi dinasihatkan supaya logout secepat mungkin. Di sini tiada bahasa sopan santun, penuh beradab lagi tertip, harap maaf.

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik dan Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PR) yang tugasnya memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Si Katak Gedebe.. kah..kah..kah...

>> Monday, June 28, 2010

Kah..kah..kah... lawak betul si Beruk Jalanan dengan si Katak... dok bergomol nih..., yang si katak pulak awalnya di gelarkan Katak... lepas tu seronok dan mengaku sebagai Lembu Jantan... kali ini di gelarkan sebagai Gedebe Politik pulak...

Selepas ini apa pula gelaran terbaru yang bakal di terima oleh si katak ni.. tak taulah... jangan dapat gelaran Si Kaki Pendek sudah la... ha..ha..ha...

Sementara itu, Khairy yang juga Ketua Pergerakan Pemuda Umno Bahagian Rembau dan anggota Parlimen Rembau menganggap Presiden Pergerakan Pertubuhan Pribumi Perkasa Malaysia (Perkasa) Datuk Ibrahim Ali, sebagai 'gedebe politik'.

Katanya anggota Parlimen Pasir Mas itu dilihat lebih cenderung mengambil kesempatan terhadap sesuatu isu untuk kepentingan diri sendiri. - mStar.

Lagi satu kutukan dari si beruk jalanan yang paling berbisa dan boleh membuatkan si katak gedebe tak boleh tidoq malam siang ialah;
"Dia (Ibrahim) tidak sopan dan suka cari gaduh dengan orang lain. Sekiranya kita tidak jauhkan diri daripada Ibrahim, Barisan Nasional (BN) akan terkena tempiasnya,"
Adusss... betapa hinanya si katak nih.... BN Yahudi itu pun dah tak pandang sama dia... apatah lagi PR..., PRU-13 nanti apalah nasibnya.. si katak oooiiii.... belum sampai masanya PRU-13 lu dah kena ketuk kow..kow... sementara nak dekat2 PRU-13... tinggal nyawa2 ikan dan kemudiannya akan di biarkan mati kering.. wakakakakakkk... boleh buat katak salai bagi kat VinSetan untuk buat kari hidangan kepada Sultan Perkasa..

Cerita pasal "Gedebe" ni... teringat gua al kisah yang pernah di story-kan oleh Uncle Moundweller suatu masa dulu, orang yang "Gedebe" nih.. harap cakap jer... besar dan berlagak... tapi takda teloq... pengecut nak mampus... kah..kah..kah...

1 IkutSukaLu...::

Abang Chot,  Monday, June 28, 2010 2:47:00 PM  

Salam ISA.....
Kite tengok penyuuu telooo....
penyu tengok telooo kitee.....

* Penyu menangis siapa yang tahu
-JM Aziz Duyong Ganu-

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Layan....

Ziarah Dari...


widget

Layan.... Lagi...

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP