IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Khusus buat pembaca bertaraf Skema, Sopan Santun dan Beradab. Ini bukan tempat lu orang. Sila logout.... jika tak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan. Sila ambil perhatian...!!!

Jika anda tidak boleh menerima konsep blog ini, dengan segala hormatnya anda sekali lagi dinasihatkan supaya logout secepat mungkin. Di sini tiada bahasa sopan santun, penuh beradab lagi tertip, harap maaf.

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik dan Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PR) yang tugasnya memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Piramid Mamak Dah Siap Di Bina.

>> Wednesday, June 23, 2010


Mantan perdana menteri, Tun Dr Mahathir Mohamad berkata beliau akan meluluskan lesen judi sukan sekiranya masih berkuasa.

"Kalau saya jadi kerajaan, saya luluskanlah," katanya ketika ditemui media selepas satu majlis di pejabatnya di Putrajaya hari ini. - sumber malaysiakini

Oooiii... mamak... Piramid dah siap di bina...!!!! Bila nak pindah..???

5 IkutSukaLu...::

mtarmizie Wednesday, June 23, 2010 9:12:00 PM  

PRU13 nanti suruh la Dr.M kita ni jadi calon balik lepas tu kalau ada permilihan umno baru nanti suruh la di bertanding jawatan presiden.... kalau dah menang nanti boleh suruh dia buat pusat pelacuran berlesen lagi pusat maksiat berlesen ke apa ke... ok je... negara Islam konon...dulu org tak bagi berenti menangis bagitau DAH LAMA DAH... sekarang dah gila talak pulak... dah hilang pulak rasa hormat kat dia nie

AzamDin Wednesday, June 23, 2010 9:32:00 PM  

ahahahahaha....piramid tu kubur.... ahahahahahhaa

hj jmaludin,  Wednesday, June 23, 2010 9:53:00 PM  

Bismilah Hir Rahman Nir Rahim
Chet Det , moga moga jangan mati dalam keadaan jelek. Nauzubilah

Anonymous,  Friday, June 25, 2010 2:12:00 AM  

Salam
Ayam gila nak mengeram
AyahSu

komando Friday, June 25, 2010 12:08:00 PM  

dia nak jadi maha firaun part II

semua yang haram akan di jadi kan halal

kitab baru versi baru ala MAHATIR the God !

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Layan....

Layannnnn....!!!!

Ziarah Dari...


widget

Layan.... Lagi...

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP