IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Sila ambil perhatian...!!!!
Blog ini bukan tempatnya bagi orang2 yang berasa dirinya beradap sopan santun dan bajet bagus. Jika tidak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan dalam pembacaan. Sila blahhh.... gua bolayan....

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati gua (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik, Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PH), Wakil Rakyat (Ahli Parlimen/DUN) yang tugas mereka suka memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Malaysian All Chicken Commission.

>> Wednesday, June 30, 2010

What...???????

Malaysian All Chicken Commission.

MACC cancels London interview with PI Bala

PUTRAJAYA: Suruhanjaya Pencegahan Rasuah Malaysia (SPRM) tidak akan menghantar pegawainya ke London bagi merakamkan keterangan penyiasat persendirian, P Balasubramaniam berhubung kes pembunuhan bekas model, Altantuya Shariibu, selepas mendapat nasihat daripada Pejabat peguam negara.

Timb Ketua Pesuruhjaya (Operasi), Datuk Mohd Shukri Abdull, berkata tindakan merakam keterangan di luar negara akan menyebabkan beberapa implikasi undang-undang, justeru saksi akan diminta untuk mengemukakan akuan bersumpah atau afidavit sebagaimana diperuntukkan di bawah seksyen 30(1)(c) akta SPRM 2010. - Berita Hairan

Atau takut bayang2 sendiri... kah..kah..kah... 
Berani dalam Malaysia jelah...

7 IkutSukaLu...::

hj jamaludin,  Wednesday, June 30, 2010 7:13:00 PM  

Bismilah Hir Rahman Nir Rahim
Bro ISA , pihak SPRM bukannya takut atau chicken untuk berdepan dgn peguam P.I.Bala di London .Bukan susah pegawai2 MACC cuma pergi London tanya dan rakam bualan dgn P.I. Bala,Cuma tanya; "How are you Bala sihat, Are u ok here?Duit expenses cukup? Lepas tu balik bawa pita rakaman. Habis cerita bukan susah. Amat rugilah bagi pegawai pegawai SPRM kalau tak pergi London dengan percuma di taja oleh PM 1 Malaysia .FREE TRIP siapa tak nak makan/minum/tidur 5 star Hotel London beb.
Gua rasa pegawai pegawai da dok bermimpi atau berangan boleh shopping (macam Bik Mama) untuk anak bini mereka . Cuma Peguam Negara sahaja yg potong stim . Kacau daun je peguam Negara atau jealous tak dapat pergi ke London.Itu pasal trip to London dibatalkan kerana pihak Peguam Negara tak dijemput sama untuk pergi ke London

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o Wednesday, June 30, 2010 7:52:00 PM  

cakap macam ada telo rupanya tak de telo..ada telo ke takde ada ke takde

storm62,  Wednesday, June 30, 2010 8:20:00 PM  

phtuiiii melayu APNO...buat malu Rakyat Malaysia saje, seluruh dunia duk tunggu2, rupa2nya teloq tarak!

beranikah buat sumpah lagi ke? tak kenal Altantuya ke? kesian kena tunduk dgn Singapore.....porrah!!!

Isa Thursday, July 01, 2010 12:03:00 AM  

hj jamaludin,

Ini kiranya dah jadi kes irihati la ni...

Peguam negara tak dapat pergi... atau Najib kata Peguam Negara tak boleh ikut..

Isa Thursday, July 01, 2010 12:04:00 AM  

brutalsolo,

Kalau jadi pergi.. maknanya telor kena di tinggalkan di Malaysia. Sebab sayang nak tinggalkan telor di Malaysia... so tak jadi pergi la...

Isa Thursday, July 01, 2010 12:06:00 AM  

storm62,

Cooldown bro... itu dah memang perangai puak2 pengecut nih... jaguh kampung...

storm62,  Thursday, July 01, 2010 1:01:00 AM  

sorilah bro ISA,

cuma emo sikit, puak haramjadah zionist APNO tulah yg menjatuhkan nama baik Negara Malaysia kita ini.

sungguh memalukan.

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Layan....

Layannnnn....!!!!

Ziarah Dari...


widget

Layan.... Lagi...

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP