IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Sila ambil perhatian...!!!!
Blog ini bukan tempatnya bagi orang2 yang berasa dirinya beradap sopan santun dan bajet bagus. Jika tidak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan dalam pembacaan. Sila blahhh.... gua bolayan....

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati gua (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik, Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PH), Wakil Rakyat (Ahli Parlimen/DUN) yang tugas mereka suka memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Kecik-kecik Tak Nak Mampus....

>> Friday, June 25, 2010

GEORGETOWN: “Saya hanya berniat untuk mencederakannya bagi mengelak daripada diliwat,” kata penghantar tong gas yang didakwa membunuh tukang urut di Mahkamah Tinggi, di sini, semalam.

Tertuduh, Mohd Hairi Sabdin, 27, didakwa membunuh warga emas, Abdul Rahman Hussain, 69, di Kampung Makam, Jalan Datuk Keramat, lima tahun lalu.

Ketika membela diri, tertuduh berkata, dia tidak berniat membunuh mangsa, sebaliknya hanya mahu mencederakannya bagi melemahkannya ketika berlaku pergelutan antara mereka.

Menurutnya, pergelutan berlaku selepas mangsa cuba meliwatnya ketika mengurut pada malam kejadian, selain bertindak agresif termasuk mencekiknya hingga menyukarkannya bernafas ketika bergelut di rumah mangsa selepas dihalang keluar dari rumah.

“Saya hanya berniat mencederakannya, bukan membunuhnya. “Ketika itu, saya menganggap dia akan lemah untuk melawan jika dicederakan dan tidak menyangka perbuatan itu menyebabkan kematiannya,” katanya ketika menjawab soalan peguam belanya, Datuk Seri Muhammad Shafee Abdullah, semalam. - HarianMetro.

Kes di atas mengambarkan bahawa tertuduh tidak rela di liwat, walau pun terpaksa berhadapan dengan tuduhan membunuh.

Gua tabik hormat kepada terduduh tersebut kerana terpaksa menghadapi masalah demi menjaga maruahnya. Dan apakah bezanya dengan kes yang kontroversi ini pula...?

Kes seekor mamat sengal kat bawah ini, yang sanggup membilas diri dan bersedia untuk di liwat, kemudian... seluar dalamnya ada di tepi mesin basuh rumah tunangnya, KY Jelly dia yang simpan... ntah apa2 jelah... skrip cerita ramayana dia untuk memperbodohkan orang lain... bangang punya budak.. kecik2 tak nak mampus dah besar menyusahkan orang....

Nampak gagah tapi lembik mengalahkan pondan... hampeh...

2 IkutSukaLu...::

baginda® Friday, June 25, 2010 3:48:00 PM  

dah besar menyusahkan orang pulak..

perabih duit najib je mamat tu... kankankan

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP