IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Sila ambil perhatian...!!!!
Blog ini bukan tempatnya bagi orang2 yang berasa dirinya beradap sopan santun dan bajet bagus. Jika tidak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan dalam pembacaan. Sila blahhh.... gua bolayan....

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati gua (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik, Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PH), Wakil Rakyat (Ahli Parlimen/DUN) yang tugas mereka suka memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Kah...kah..kah...

>> Friday, June 11, 2010

Presiden PAS Datuk Seri Abdul Hadi Awang menafikan beliau sudah tidak lagi menerima sokongan menyeluruh daripada timbalannya Nasharudin Mat Isa dalam menerajui parti itu.

“Kalau itu, tiada siapalah saya, tiada siapa... tiada masalah,” kata beliau dengan menoleh ke arah Nasharudin yang duduk di sebelah kanannya ketika sidang media selepas merasmikan Muktamar Tahunan PAS Ke-56 di sini hari ini.

“Tiada pergeseran... saya rasa ini persepsi (semata-mata) ekoran (elemen) usia jauh antara kedua-dua mereka,” kata beliau kepada The Malaysian Insider ketika ditemui di sini.

Dalam pada itu, Nasharudin menafikan beliau telah ditolak PAS Kelantan berikutan pendiriannya menerima cadangan pembentukan kerajaan perpaduan antara PAS dan Umno yang mendapat kritikan hebat daripada pemimpin nombor satu parti itu.

p/s: Sementara menunggu anak bini bersiap2 untuk keluar makan malam.., sempat jugak baca blog... dan release n3 ini.. ha..ha..ha... cun jugak muka Nasharudin Mat Isa tu... (lepak di Merang satu malam, bot ke Redang pukul 9.30 pagi esok...)

3 IkutSukaLu...::

ali Friday, June 11, 2010 9:09:00 PM  

Bro Isa,

Err ape relevannya lotak gambar nasha aziz tu? Nak bgth tu bini no 2 bro ko? Ha Ha Ha

Isa Friday, June 11, 2010 9:32:00 PM  

ali,

Nasha ni.. kalau pakai spek dongan kopiah hidung tak mancung.

Bilo tak pakai spek dan pakai tudung mancung pulak hidung ehhh...

Ni.. yang buat gua nak berkhalwat dalam gelap

hj jamaludin,  Friday, June 11, 2010 9:40:00 PM  

Bismilah Hir Rahman Nir Rahim
Alhamdullilah lu & family lu kira selamat sampai ke detinasi yg di tuju.Gua harap Lu sekeluarga ok. Jangan lupa tangkap dungong mirip Nasha untuk gua sebagai oleh oleh.

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP