IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Sila ambil perhatian...!!!!
Blog ini bukan tempatnya bagi orang2 yang berasa dirinya beradap sopan santun dan bajet bagus. Jika tidak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan dalam pembacaan. Sila blahhh.... gua bolayan....

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati gua (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik, Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PH), Wakil Rakyat (Ahli Parlimen/DUN) yang tugas mereka suka memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Haji Hadi dan UG...???? WTF..!!!

>> Sunday, June 20, 2010



Apalah bezanya masa lima minit untuk menjawab soalan dan memberi penjelasan bahawa UG tidak ujud demi kepentingan dan kepuasan hati para ahli dan penyokong parti.

Berdasarkan klip video tersebut, pelbagai persepsi bermain di kepala otak gua... berkenaan UG.. demi bangsa dan agama konon.... ha..ha..ha...

Haji Hadi.... what the hell with you bro...????

4 IkutSukaLu...::

Pak Long Sunday, June 20, 2010 3:16:00 PM  

Salam ISA,
Budak budak berselekeh, rambut tak terurus, pi sergah macam samseng mana layak tok guru nak layan...

Kulit kitab kena cantik walaupun isinya haprak... hadoiihh... Pak Long naik meloya tekak tengok video hang ni ISA oiii...

http://paklongonline.blogspot.com/2010/06/pas-tolong-jangan-perasan.html

noor afzan Sunday, June 20, 2010 6:26:00 PM  

UG tu mende..?
sorry beo sebab tak berapa faham.
tapi , kenapa haji hadi macam saja x naka jawab soklan tu..?
hampeh je dia nak lari..

arus perjuangan Sunday, June 20, 2010 7:48:00 PM  

Mungkin Haji Hadi malas layan pertanyaan media tentang ug kut?

batu bara,  Sunday, June 20, 2010 8:12:00 PM  

seorang tok guru tak sepatutnya melayan reporter mcm tu........
kalau Raulullah ditegur oleh Allah sendiri bila Nabi saw berpaling dari seorang buta...........
jadi aku nampak Hadi ni perasan lebih........
agrnda UG tetap bersarang dlm kepala dia........
mcm ni ka yg depa dok becakap pasai Islam tu........
jauh beza sangat antara Hadi dan TGNA.......
kalau presidennya perangai mcm nie......patut laa pun Teganu kite....lingkup dlm PRU dulu......sepatutnya Hj Hadi tak layak jadi presiden.........
orang-orang PAS kena pikiaq semula..........

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Layan....

Layannnnn....!!!!

Ziarah Dari...


widget

Layan.... Lagi...

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP