IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Khusus buat pembaca bertaraf Skema, Sopan Santun dan Beradab. Ini bukan tempat lu orang. Sila logout.... jika tak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan. Sila ambil perhatian...!!!

Jika anda tidak boleh menerima konsep blog ini, dengan segala hormatnya anda sekali lagi dinasihatkan supaya logout secepat mungkin. Di sini tiada bahasa sopan santun, penuh beradab lagi tertip, harap maaf.

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik dan Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PR) yang tugasnya memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Tiga Perempuan Power.

>> Friday, May 14, 2010

Assalamualaikum Dan Selamat Sejahtera.

1. Seorang perempuan cuba untuk menggagalkan penabalan seorang bakal sultan kerana nak install seorang yang pernah memukul orang dengan kayu hoki. Alhamdulillah percubaan itu gagal.

2. Seorang perempuan lagi memang power dalam controlling a lot of thing melalui suaminya. Tidak pernah dia terfikir dia akan kena kawal dan hassle oleh polis dan ada kemahuannya tidak boleh dilakukan.

3. Perempuan seorang lagi tidak ada jawatan. Tapi dia boleh bercakap seolah olah dia ada kuasa. Cuma suaminya telah memberi 100 juta untuk diuruskan. Dia juga mempunyai tangan tangan hebat di beberapa institusi atau organisasi. Powernya dia, dia boleh pull the carpet under you yang boleh buat orang jatuh terlentang.

So sape kata perempuan tak power & masih ditindas?


As a matter of bagaimana dia bermain tali yang menyebabkan suami masing2 terkedu kedu.

Salam Perjuangan
hamdy 013 3696712 lawati www.rancanghidup.blogspot. & www.satuAllah3aqidah.blogspot

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Layan....

Ziarah Dari...


widget

Layan.... Lagi...

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP