IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Khusus buat pembaca bertaraf Skema, Sopan Santun dan Beradab. Ini bukan tempat lu orang. Sila logout.... jika tak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan. Sila ambil perhatian...!!!

Jika anda tidak boleh menerima konsep blog ini, dengan segala hormatnya anda sekali lagi dinasihatkan supaya logout secepat mungkin. Di sini tiada bahasa sopan santun, penuh beradab lagi tertip, harap maaf.

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik dan Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PR) yang tugasnya memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Tendangmamatitu.

>> Monday, May 03, 2010

Kenapa Tendangmamayitu jadi camnie sekarang nih.... macam lipas kudung... macam beruk terlepas tali dier... macam apa aaaa.... hahaha... Tendangmamatitu.... satu blogger ternama la konon... hahaha...

Gua saspek dier dulu pasai dier memang hebat penulisan.. tapi saspek gua tak la sampai mana... gua perasan dier nih asik cerita bagus tentang diri dier tue la yang sebabkan gua maleh nak layan blog dier....

Tapi.... apa-apa pon.... walaupun lu (tendangmamatitu) kata lu hebat.. lu professional... lu masta... tapi pada gua la... lu adalah blogger cikai... lagi cikai dari AdukaTaruna.... hahaha... antara blog lu ngan Art Harun atau Patrick Teoh .... lu jauh panggang dari api... tak sama level pon....

Lu ngan RockyBru samer jer... tulis blog bukan untuk kepentingan rakyat.... tapi kepentingan fulus... kepentingan peribadi... kepentingan pangkat... hahahaha... sebab tue la blog lu ngan RockyBru sudah jauh dari etika blogger... hahaha...

Lu ngan RockyBru sudah jauh dari aspirasi rakyat... lu ngan RockyBru dah tak mewakili rakyat dan blogger keseluruhannnya... lu sudah jadi picisan.... hahaha... lu ngan RockyBru sudah jadi blogger bangsat.... sanggup jilat punggung tuan dier demi semangkuk nasik... hahaha... no class punya blogger...

So... nasihat gua kepada semua blogger yang lain... jangan dilayan dua blogger picisan dan cikai nih.... Tendangmamatitu ngan RockyBru dah jadi blogger yang lebih hina dari blogger ParpuKari .... hahaha....

1 IkutSukaLu...::

merbok,  Tuesday, May 04, 2010 3:22:00 AM  

kickdefeller macam nak masuk jerat sendiri ja!! ambik tali gantung diri lagi bagus wahai kickdefeller sebab hidup hang pun dah bukan macam orang islam... hang munafik gila

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Layan....

Layannnnn....!!!!

Ziarah Dari...


widget

Layan.... Lagi...

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP