IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Khusus buat pembaca bertaraf Skema, Sopan Santun dan Beradab. Ini bukan tempat lu orang. Sila logout.... jika tak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan. Sila ambil perhatian...!!!

Jika anda tidak boleh menerima konsep blog ini, dengan segala hormatnya anda sekali lagi dinasihatkan supaya logout secepat mungkin. Di sini tiada bahasa sopan santun, penuh beradab lagi tertip, harap maaf.

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik dan Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PR) yang tugasnya memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

SPRM Bikin Gua Ketawa Jelah....

>> Sunday, May 23, 2010

Hari Ahad... hari cuti... hari bersantai dengan keluarga, setiap hari minggu ada saja aktiviti dan urusan kekeluargaan masing2. Selamat beristirehat bersama keluarga tersayang buat semua pembaca blog "IkutSukaAku" ikhlas dari gua... buat lu orang semua...

Tetapi hari ini... mungkin ada kelainannya sedikit kerana kita semua di hiburkan dengan berita lucah.. ooppsss.. lucu dari SPRM, walau apa pun... terima jelah dengan rasa seronok hilai ketawa... seolah2 lu orang semua sedang menonton program raja lawak... tapi tak lawak mana pun... ha..ha..ha.... semoga berita lucu ini menceriakan lu orang hari ini...

Tahap kelucuannya apabila Ketua SPRM ini melaporkan nak siasat Najib bin Nazak.., oh... setakat lu orang nak siasat... si Najib Nazak tu.. takda hal siasat jelah.. dah berapa banyak laporan lagi yang dilaporkan, bukan setakat Najib Nazak jer... contoh seperti anak toyol selangor, rafidah aziz, azalina dan ramai lagilah puak2 umnobnapco yahudi laknatullah ni... apa sudah jadi...???

Ini di war-warkan nak siasat si Najib Nazak pulak... lu orang siasat jelah.. tak payah kecoh2..., setakat kecoh nak siasat apa barang bro.... tak jadi hal punya... ha..ha..ha.... bikin lawak bodoh jelah SPRM nih...

Yang penting sekali adalah siasatan tu menjurus kepada buka kes fail "Dakwaan". Tujuannya untuk membuat pendakwaan terhadap Najib Nazak, sebelum boleh membuat sebarang pendakwaan, SPRM perlu mendapatkan keizinan atau kelulusan dari Pejabat Pendakwaraya terlebih dahulu. Kuasa untuk mendakwa hanya diperuntukan kepada pendakwaraya. Siapa pula yang memegang teloq pendakwaraya...??? Ehh... sekarang ini musim Petai ke...??? Setahil berapa hengget...??? kah..kah...kah...

Andai kata siasatan SPRM yang berani menyiasat "Ketuanan" mereka ini berasas, adakah pendakwaraya akan memberi kelulusan atau keizinan untuk buka fail pendakwaan...??? ha..ha..ha... di sinilah bermula segalanya... ada berani atau tidak...??? Kesudahannya....

Klimaks pada siasatan ini akan berakhir dengan kenyataan;
"Siasatan telah di jalankan... namun tiada asas yang kukuh untuk sabitkan dakwaan terhadap Najib Nazak dan bla...bla...bla...." macam cibai jer... bunyinya...

Baby dalam buaian pun gelak mengekek-ngekek dengan lawak bodoh lu orang semua, piiiraaahhhh... mampus dengan siasatan sengal lu orang, semuanya nak membodohkan rakyat jer.. konon nak tonjolkan SPRM telus dan bersih... sapa mau percaya sama lu orang selagi duduk bawah telunjuk umnobnapco yahudi laknatullah.

Gua berani tanya di sini...,
" Siapa yang yakin dengan kenyataan Ketua SPRM nak siasat Najib Nazak..???",
mesti ramai yang kata yakin gilerrrr beb.... SPRM bersih, cekap dan Telus.... kua..kua..kua....
"Siapa yang yakin akan ada pendakwaan terhadap Najib Nazak..???",
soalan kedua ni... mesti ramai yang goyang nak jawap.... ha..ha..ha....

Piiiraaahhhh..... Anjing nak siasat "Ketuanan" nya...., gua percaya... gua percaya.... anjing nak buat pendakwaan terhadap "Ketuanan" nya.... gua tak percaya... gua tak percaya... kah..kah..kah.... "Ketuanan" jegil mata terus menikus... menyorok belakang mangkuk tandas...

Dan gua konfiden giler... SPRM akan teruskan siasatan dengan tiada pendakwaan atau adanya siasatan dengan kertas siasatan akan di makan anai-anai.... ha..ha..ha....

(Tak payah lah gua nak bagi link sumber kenyataan lawak bodoh SPRM ni kat sini, buat menyemak blog ni jer...)

2 IkutSukaLu...::

baginda® Sunday, May 23, 2010 7:37:00 PM  

salam bro...

bagus gak siasat nih..

untung2 SPRM akan siasat Najib Nazak dekat tingkat yang tinggi... Ada PRK mgkin... kahkahkah

Anonymous,  Sunday, May 23, 2010 11:00:00 PM  

malam ni adolah org di SPRM tak lolap tido, kerana buka mulut nak siasat Najib..... nak melawan toke ke? goliden donga, memang nahas ekau ni, harap bibma tolong toropong org ni.

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Layan....

Layannnnn....!!!!

Ziarah Dari...


widget

Layan.... Lagi...

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP