IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Sila ambil perhatian...!!!!
Blog ini bukan tempatnya bagi orang2 yang berasa dirinya beradap sopan santun dan bajet bagus. Jika tidak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan dalam pembacaan. Sila blahhh.... gua bolayan....

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati gua (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik, Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PH), Wakil Rakyat (Ahli Parlimen/DUN) yang tugas mereka suka memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

SPR - Masih Nak Menipu Lagi...!!!!

>> Monday, May 17, 2010

Ahaaa.... cilanat nih... cuba nak menipu Melayu Felda pulak dengan menuduh ejen parti DAP telah menghalang pegawai suruhanjaya itu daripada membawa keluar peti undi pos yang sudah dikira di Tingkat 9, Wisma Sanyan, untuk dibawa ke Dewan Suarah Sibu, kira-kira tiga kilometer dari situ, untuk penjumlahan undi.

Baca di sini.

Kalau dulu sebelum yang bernama Aziz ni... Pengerusi SPR namanya Rashit... sudah terkenal dengan dia punya putar belit dan segala bentuk penipuan demi menyelamatkan ketuanan mereka. Penipuan yang paling ketara oleh Rashit ini dengan pembaziran RM1juta pembelian dakwat kekal yang akhirnya di lupuskan kerana tamat tempoh pengunaannya.

Ntah yeaa... di beli atau tidak dakwat tu.. kita pun tak tau... atau hanya cipta kertas invoice pembelian... hehehe duit kemana... dakwat pun kemana... bukan boleh percaya puak2 keparat haramjadah nih.... nak songlap duit pelbagai cara boleh di buat...

Dengan kejadian lewat membuat pengumuman keputusan undi Sibu semalam, hari ini penganti kepada Rashit laknat tu... yang bernama Aziz pulak bagi alasan gila babi ikut suka mak bapak dia dengan tujuan nak kelentong Melayu Felda.

Sudah2 lah nak menipu..., semua orang dah tau SPR (Suruhanjaya Penipu Rakyat) nih... kerjanya adalah menipu rakyat demi kuasa "Ketuanan" mereka. Melayu Felda boleh la... di tipu sebab dok baca utusan meloya.... melayu bandar pula bila terbaca kenyataan bangang lu... mungkin terasa nak termuntah... dan sia2 jer... lu dapat maki hamun dan sumpah seranah.... lama2 hidup lu pun tak tentu arah beb.. akibat kena sumpah. Lebih baik mati daripada hidup bergelumang dosa.... beb...

Berhenti sajalah daripada jadi Anjing Politik umno/bn, tak payah la nak buat cerita ramayana lagi.... rakyat bukannya bodoh.... semua petugas parti yang ada di Pusat Pengiraan Undi bukan semuanya buta.... ramai saksi yang berada di situ.... kalau nak kencing pun... biar yang berfakta dan benar... bukannya dengan cara sebegini...

Bahalol punya Pengerusi SPR..... lu dah mengadap najib belum... ???

8 IkutSukaLu...::

Hashim Monday, May 17, 2010 3:04:00 PM  

Kepala Judi 1Malaysia: Aziz bangang...hang faham ke win at all cost...camna boleh kalah?

Aziz bangang: All ok boss...undi pos dah standby....I dah adjust habis......tapi apasal boss kasi tangguh itu kes Jubor...jubor suwey

indraputra80 Monday, May 17, 2010 3:40:00 PM  

Di takdirkan berlaku pembalasan hukuman kesalahan cuba menipu dan berpihak membabi buta ,seperti yg.di terima ole Sadam Hussein(Iraq).

Ketika tali di kalongkan ke leher nya.

Apa perasaan nya.

Rasa nya Ketika itu baru die tau,Kuasa yg.ada pada nya terlalu sedikit,keangkohan dan kesombongannya tidak ada nilai langsung , Menafikan kebenaran dan hak orang lain begitu Membebankan ,sahingga ia terlalu menyesal.

Kenapa aku buat ,sedangkan aku tau itu salah dan berdosa.

Adakah Pangkat dan ganjaran duit yg di terima dapat menyelamatkan nya waktu itu?.

Die lupa tentang ada nya hari perhitungan dan pembalasan.

reek,  Monday, May 17, 2010 6:53:00 PM  

UMNO = Untuk Makan Nasi Orang

This is a new generation of lazy malays who evolved from their lazy ancestors. Not surprising la! Wait for the next generation of lazy malays on the future with better parasitic economic policies.

yoy,  Monday, May 17, 2010 6:58:00 PM  

Morons like Perkasa talk about sacrificing. We have as yet to hear what sacrifices they are speaking about. Today, Malaysia is ruled by a single regime not so different from Burma. They call themselves UMNO. In fact, Malaysia has been under Emergency Rule for the past 40 years. Still in a state of Emergency Rule.

kentanjim,  Monday, May 17, 2010 7:02:00 PM  

The founders of kingdoms and sultanates were nothing but a bunch of pirates, robbers and thieves, so what is so "great" about being of royal blood?

Boleh,  Monday, May 17, 2010 7:05:00 PM  

Know what malay pig? A suck babi hutan pendatang from Indonesia, pencuri of Tanah Orang Asli, should be caught by all the Chinese whom you have insulted.

They will then pack you in a pig basket, parade you round Chinatown in KL, to let the Chinese pelt rotten eggs, throw shit and pour all the pig shit from the nearby pig farms on your head.

Then let them take you out of your pig basket and roast you over an extremely hot fire until you become barbecued pork. After that chop your stinking carcass and leave it in the streets of rural for all those vultures and crows to feed on. Good riddance to bad rubbish.

Why only malays? You think this country is yours alone? What has the government really done for the pribumis and the Orang Asli? Look at how Umno has screwed up Sabah Indonesians and Filipinos getting citizenship and enjoying the same benefits as you the moment they hop off the boat!

You go ask the government to stop all that then I will stop thinking you are speaking through your asshole.

Podah! You are nothing but a chauvinist malay pig like the rest.

It seems like Malaysia is still not ready for globalisation because of a bunch of anti-social racist morons like you. Our country already independent for so many donkey years but sorry to see still got such shortsighted moron like you.

Bangsa melayu failed in the past 30 years with lots of help from Umno but still failed! Then they blame the Chinese cheat la, marginalise them la, this la that la……….so much excuses! If you are pariah, forever you are pariah!

If you malay pig race lazy, no matter how much with the government help, it will back to square.

For me, I just speak up what I had observed and not like the malay race who is always jealous about other race success. Bad hearted.

What the hell you ask all the Chinese to get out from Malaysia in your comment post? It is proven you are another racist moron bastard!

Malay failure is the fact! It has been happened since 30 years ago and not just now. If you keep on denying it proven again you are just another loser or hypocrite!

Truth - what is so proud of asking Chinese to be like your kind of robbers, liars, cheaters in Malaysia? Kaum tongkat yang langsung tak tahu malu! Yes, you motherf***ker are stupid, lazy, fanatic, thus you need tongkat forever! Dick head!

Kaum tongkat still can survive in most of the zoos overseas. See the UPM red shirt "Orang Utan". At least they could be the laughing stock to this world.

If malays with 50% population in Malaysia none of them success, then I reckon you jump to the sea. That so!

Once again, with you racist pig moron, Malaysia wouldn't go far as far as globalisation is all about!

You are truly one of those Umno babi hutan with shit plastered all over your brain and fulfilling Hang Tuah policy in reverse! With babi hutan like you whose brains are filled with tahi babi - it would be melayu akan hilang di dunia!

ruyom,  Monday, May 17, 2010 7:10:00 PM  

The malays do not exist as a unique tribe but are the result of centuries of mix amongst various ethnic groups - migrants from Yunnan, Polynesia, Java, Sumatra, Turkey, Arabia, India, Siam, Cambodia, Laos.

Once they began to populate the Malayan Peninsula - (which wasn't named for the malay race but derives from the Tamil word for "mountain" - malai) they figured it would be advantageous to claim ownership of the land by dubbing it Tanah Melayu.

It was mostly a political part of various pirate bloodlines to create their own Promised Land.

vesewe,  Monday, May 17, 2010 7:14:00 PM  

That is why malay is the most arrogant, corrupted, racist and terrorist race in the world. To the world population, malay is only a minority. And yet, still keep on talking about Islam, Muslim, Syariah law. Shame on you!

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP