IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Khusus buat pembaca bertaraf Skema, Sopan Santun dan Beradab. Ini bukan tempat lu orang. Sila logout.... jika tak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan. Sila ambil perhatian...!!!

Jika anda tidak boleh menerima konsep blog ini, dengan segala hormatnya anda sekali lagi dinasihatkan supaya logout secepat mungkin. Di sini tiada bahasa sopan santun, penuh beradab lagi tertip, harap maaf.

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik dan Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PR) yang tugasnya memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Siapa Mau Tikam 6 Digit Sport Toto... Meh Sini...

>> Saturday, May 01, 2010

Hari ini lu orang pergi beli 6 digit Sport Toto pasti esok semua jadi Jutawan Segera, kasi muflis itu Tan Sri Berjaya Group.

ha..ha..ha... semalam gua mimpi burung belibis banyak woooo..... terbang lajuuuu.... lepas tu kena tembak sekor...sekor... tepat kat kepala... ha..ha..ha....

p/s: Pesanan kecut perut dari gua... lu orang jangan terpengaruh dengan tajuk posting ini... gua tak nak terlibat dengan dosa kering lu orang semua....

2 IkutSukaLu...::

abu simbel,  Saturday, May 01, 2010 8:24:00 AM  

isa..hang nie mesti taik nombor nie..

Hashim Saturday, May 01, 2010 9:15:00 AM  

ni nombor...mat gile nombor pantang tengok nombor...subahat lu nanti.

* Mana cite lu & the geng, cadang nak berarak gi Suhakam pas Jumaat....berapa Cina?,berapa India?, berapa Iban? cakap nak kira..lu racist juga ...nak bikin tak yah kecoh le bro.....pro yang langsung tak pro...piiirah.....

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Layan....

Layannnnn....!!!!

Ziarah Dari...


widget

Layan.... Lagi...

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP