IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Khusus buat pembaca bertaraf Skema, Sopan Santun dan Beradab. Ini bukan tempat lu orang. Sila logout.... jika tak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan. Sila ambil perhatian...!!!

Jika anda tidak boleh menerima konsep blog ini, dengan segala hormatnya anda sekali lagi dinasihatkan supaya logout secepat mungkin. Di sini tiada bahasa sopan santun, penuh beradab lagi tertip, harap maaf.

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik dan Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PR) yang tugasnya memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Layan Tembak Musang....

>> Sunday, May 02, 2010


Sebelum ini gua dah bagi lu orang berlatih untuk sula orang..... sekarang ni... gua nak ajak lu orang berlatih menembak pulak.... kat bawah ni.... ha..ha..ha...



Game ni gua cilok dari Cilik , kat sana pun lu orang boleh layan jugak... sementara menunggu mata mengantok.... ha..ha...ha.... get ready dengan Milo Suam.... lepas tu tembak la.... sampai mampus....

p/s: Gua... dah layan tadi.. tapi asyik gua jer.... kena tembak balik dengan dia... mana aci... camni.., dia selalu berlatih menembak beb....

4 IkutSukaLu...::

salamat_sabtu Sunday, May 02, 2010 9:32:00 PM  

Giler ar...

Aku dapat score 64766 dalam bidang sula mnyula...

32 je dalam bidang tembak menembak ni...

x leh join pdrm lg la...

Azel Aidin Sunday, May 02, 2010 11:33:00 PM  

game sula dapat 80431
best gak rsenye


game tembak 153
huu ~
lambat sikit dalam game nih


apa apa pun
terbaik !

dins,  Monday, May 03, 2010 12:39:00 AM  

sula gua dapat 29213 je
tembak 49 hehehe tak kesah laa sikit ka banyak ka sekali sekala dapat tembak "musang hitam" syok jugak hehehe

ultraman kosmos,  Monday, May 03, 2010 1:40:00 AM  

buat satu lagi game najib main kejar2 dgn razak bagida guna kapal selam lepas tue dtg reksaser rosmah dgn kekuatan tahap C4 1m'sia

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Layan....

Ziarah Dari...


widget

Layan.... Lagi...

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP