IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Sila ambil perhatian...!!!!
Blog ini bukan tempatnya bagi orang2 yang berasa dirinya beradap sopan santun dan bajet bagus. Jika tidak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan dalam pembacaan. Sila blahhh.... gua bolayan....

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati gua (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik, Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PH), Wakil Rakyat (Ahli Parlimen/DUN) yang tugas mereka suka memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Ilmu Mengapungkan Diri.

>> Sunday, May 30, 2010

Beratus-ratus tahun orang-orang India mempercayai bahawa sesetengah orang boleh terapung di udara. Teknik itu kini didedahkan dan jelas ia satu penipuan. Nak tau camne cara diorang buat?. Jom tonton video yang best ni;



Amacam...????

2 IkutSukaLu...::

I help you, you help me wakakaka Sunday, May 30, 2010 10:42:00 PM  

wakakaka...macam puak umno kencing rakyat jugak laa...wakakaka

Anonymous,  Monday, May 31, 2010 5:06:00 AM  

yayaya butul butul.. macam PAS kelentong rakyat gunakan topeng agama... tengok tengok semua tarak sedar.. itu PAS sudah tipu rakyat mati mati rakyat sudah kena tipu... tengok semua tarak sedar.. semua nganga nganga... kakaka waka wakaka.. rakyat sudah kena main dengan PAS.. sapa pun tarak sedar.. apa macam.. PKR main belakang pun tarak sedar.. kakaka... tidur mati.. koma.. bangun bangun.. tarak sedar kasi sepak satu kali.. bangun bangun.. ada orang main belakang kamu.. bangun cepat mandi junub... kakakaa
I Love YOU, you love me too

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP