IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Sila ambil perhatian...!!!!
Blog ini bukan tempatnya bagi orang2 yang berasa dirinya beradap sopan santun dan bajet bagus. Jika tidak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan dalam pembacaan. Sila blahhh.... gua bolayan....

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati gua (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik, Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PH), Wakil Rakyat (Ahli Parlimen/DUN) yang tugas mereka suka memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Counter Attack... Apco...!!!!

>> Wednesday, April 21, 2010

UMNO/BN sedang guna macam-macam taktik untuk ubah mindset orang kat Hulu Selangor mengenai UMNO/BN.... siap baik punya cover... gua media cetak dan elektronik... siap tukar tajuk tue... tak berani diorang nak sambut cerita UMNO/APCO tue...

UMNO dan ZIONIS memang tak boleh berenggang... hahaha... tak percaya... hahaha.. dulu saper yang benarkan pasukan kriket Israel (zionis) masuk Malaysia tue... biler orang komplen dan buat tunjuk perasaan... orang tue plak yang kena tangkap.. kena dakwa.. kena denda... yang Zionis Israel tue... lepas bebas...

la nih... bukan setakat bawak masuk ahli sukan.. tapi siap bawak masuk dan bagi kontrak serta kerja buat agen perisikan Israel... giler ker aper....

UMNO/BN dok sekarang nih taja cerita judi dan arak nieh pasai nak cover baik punya isu UMNO/APCO diorang nih... hahaha... sampaikan Najib Razak jumpa Obama pun APCO yang tolong linkkan... hahaha... kalu tidak.. jangan mimpi la Obama nak jumpa Najib.... buang masa jer...

Orang Hulu Selangor ramai yang tak tau isu sebenarnya UMNO/APCO nih... gua harap tukang kempen dan blogger semua tolong la highlight bagi kecoh isu UMNO/APCO nih.... tambahkan juga isu Najib dan Petronas sekat bekalan minyak kepada Iran... atas arahan (sanction) Amerika dan Israel..... sampaikan Duta Malaysia ke PBB pon kena panggil balik dan kena warning kenapa tak sokong Amerika dalam isu sekatan perdagangan nih...

Orang kampung kat Felda tue apa la sangat yang depa dapat tahu,... isu UMNO/APCO nih sure haram diorang tak tahu punya... jadi kena kasi tau la kat diorang... bukan sekatan poster dan sebagainya.. tapi penerangan... elok kalu dalam ceramah kelompok ader bawak sekali isu UMNO/APCO ... Orang kampung nih biasanyer cukup benci dengan Yahudi Israel nih... jadi kalu diorang tahu UMNO bekerjasama dengan Yahudi Israel melalui APCO ... sure diorang akan mengamuk punya...

Jadi... ini kena kasi kuat... jangan kasi can UMNO buat baik punya cover pasai isu UMNO/APCO nih..

2 IkutSukaLu...::

Hashim Wednesday, April 21, 2010 10:16:00 PM  

Dengor cara Kamal anak lelaki atan.bercerita..tentang pengalaman beliau dalam perhubungan luar ada sidikit curiga...tidak pakar dalam bidang dia sendiri.....kemungkinan memalsukan ijazah.....

UMNO_APCO...Maruah Manusia boleh di beli..ini kan Ijazah...sap sap soi..... boleh kawtim.

Ini Isu panas....tolong buat N3.

storm62,  Wednesday, April 21, 2010 11:13:00 PM  

Olympia? Mass comm? ka ka ka...mana dia beli ijazah tu?....ka ka ka.

buat malu saje india mic ini...ka ka ka....kulit tebal mcm babi hutan.

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Ziarah Dari...


widget

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP