IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Khusus buat pembaca bertaraf Skema, Sopan Santun dan Beradab. Ini bukan tempat lu orang. Sila logout.... jika tak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan. Sila ambil perhatian...!!!

Jika anda tidak boleh menerima konsep blog ini, dengan segala hormatnya anda sekali lagi dinasihatkan supaya logout secepat mungkin. Di sini tiada bahasa sopan santun, penuh beradab lagi tertip, harap maaf.

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik dan Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PR) yang tugasnya memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Siapa Bakal Pelakon Yang Di Turunkan umno Di Hulu Selangor.

>> Tuesday, April 06, 2010

Penamaan calon untuk PRK Hulu Selangor bila eekkk...? Siapa calon2nya... kita semua pun tak tau lagikan...? Walau siapa pun calonnya kita terima dan berikan sokongan yang penuh padu... dan terlungkupkan barisan nasional sekutu Israel tu....

Tadi masa gua godek2 entry gua yang lama2, gua terjumpa satu entry ni dan ianya berkebetulan pula menjelangnya PRK Hulu Selangor dalam masa 2 minggu lagi. So gua nak bagi amaran kepada penyokong2 Pakatan Rakyat yang bakal berkampung pada hari penamaan calon nanti supaya memastikan lu orang semua "clean" maksud gua, jangan ada yang bawa senjata berbahaya dan sebagainya yang boleh memudaratkan diri dan memalukan Pakatan Rakyat.

Terutama sekali, kepada penyokong2 PAS yang ada ilmu hembusan batin atau ntah apa2 sajalah, jangan nak memandai2 bersalaman dengan pemimpin2 umno haramjadah tu... nanti tak pasal2 jer.. lu orang kena tuduh....

Lebih2 lagi kalau lu orang semua ternampak mamat ni.... (entahlah gua pun tak tau masih hidup ke... atau dah mampus... sejak keluar hospital dulu), kalau lu orang nampak jer... dia, baik lu orang blah... cepat2 atau jauhkan diri dari dia.... bahaya oooiiiii..... jangan nak mengatal tangan nak tepuk bahu dia, nak itu ini dengannya.... ingat tu... gua dah pesan ni...., tapi kalau tiup dari jauh... ok jugak.... tiba2 tumbang jer... ha.. ha.. ha....

Kali ini..., di Hulu Selangor gua rasa umno parti haramjadah tu... pasti akan menurunkan pelakon2 popular keling mereka untuk melakonkan adegan di pukul atau di cabul oleh penyokong Pakatan Rakyat. Janganlah lu orang terleleh air liur terlintuk liuk kalau terpandang puteri2 umno... itu semua punca fitnah syaitan jer tu...., tak pasal2 nanti kena tuduh sebagai pencabul pulak... so masing2 kena standby... jangan ada yang menjadi mangsa tuduhan dari puak umno yahudi zionis haramjadah nih....

Umno ni belajar seni pembohong dari Israel, puak Yahudi kan pandai dalam ilmu putar belit ni sejak zaman Nabi lagi... sudah terbukti dalam sejarah Islam, kat Malaysia ni siapa puak Yahudi sebenarnya?

Kuburkan umno.... buat selama2nya.... 

Gua ni.... dalam merapu2 pasal entry ni, sebab boring gilerrrr dan stress kerja... dalam pada merapu ni... gua serius beb.... lu orang jangan buat main2.... dengan puak yahudi umno nih.... ha..ha..ha.... pi mampuih la... dengan umno keparat.... innalillahhhhhhhh.....

5 IkutSukaLu...::

baginda® Tuesday, April 06, 2010 10:08:00 PM  

PUTRAJAYA: Datuk Seri Najib Razak meminta semua pemimpin dan anggota Barisan Nasional (BN) supaya tidak membangkitkan siapa yang bakal menjadi calon parti itu pada pilihan raya kecil bagi kerusi Parlimen Hulu Selangor 25 April ini.

Sebaliknya, Perdana Menteri, berkata mereka perlu menerima apa juga keputusan parti dan bekerjasama bagi memastikan kemenangan calon BN.

B.hairan

Loyar Baru,  Tuesday, April 06, 2010 11:06:00 PM  

Patut lah hari tu Shah Rukh Khan dan aktress bollywood datang M'sia masa F1 di Sepang . Rupanya ada shooting filem di Hulu Selangor . Ya lah ! tentu ada adegan nyanyi , dusyumm ! Orang melayu kan minat pelakon Hindustan sejak dolu-dolu lagi !

ofekenofee Tuesday, April 06, 2010 11:21:00 PM  

kat k.trengganu belakon jadi pegawai spr, kat bagan pinang belakon kena pukul

storm62,  Wednesday, April 07, 2010 1:14:00 AM  

pengundi2 melayu umno kata kalo taruh calon MIC depa tak nak keluar undi.

MIC & MCA pulak kata kalo taruh calon umno, depa akan undi PKR....kah kah kah kah.

hoi bn/umno, lebih baik korang kasi walk-over saje la, jimat lagi banyak duit korang boleh kongsi, lagi masuk sejarah teruih, kan bagus camtu.

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Layan....

Layannnnn....!!!!

Ziarah Dari...


widget

Layan.... Lagi...

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP