IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Khusus buat pembaca bertaraf Skema, Sopan Santun dan Beradab. Ini bukan tempat lu orang. Sila logout.... jika tak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan. Sila ambil perhatian...!!!

Jika anda tidak boleh menerima konsep blog ini, dengan segala hormatnya anda sekali lagi dinasihatkan supaya logout secepat mungkin. Di sini tiada bahasa sopan santun, penuh beradab lagi tertip, harap maaf.

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik dan Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PR) yang tugasnya memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Selamat Buat Pak Isa... Gua Tumpang Gumbira...

>> Wednesday, April 14, 2010

Gua ucapkan Selamat Pengantin ???? (gua pun tak tau nak sebut apa..?) Kalau pengantin baru... bujang sama bujang beb.... .

Kalau Pak Uda dan Mak Jan, apakah ungkapan yang selayaknya.... apa2 hal pun... Selamat Bernikah dan Bersanding jelah kat lu Pak Isa Samad, gua tak nak kutuk2 lu... kerana lu telah menghalalkan suatu perhubungan, lagipun mendirikan rumahtangga tu satu amalan yang mulia mengikut sunnah daripada terjebak dengan perkara maksiat, tak gitu bro...? Lagipun dah 5 tahun bro... hidup membujang... mana boleh tahan kan..., mesti nakkan teman hidup yang boleh jaga makan minum dan tempat bermanja... ha..ha..ha...

Yang tak sedap tu cuma jalan ceritanya sebelum lu dapatkan isteri lu sekarang ini, itu yang tak sedap dengar sikit, tapi takpa lah... itu antara lu sesama manusia dan Allah... gua tak mau campur... tambah dosa dengan lu.... ha..ha..ha...

Buat member yang selalu kacau gua tiap kali tiba hari khamis malam jumaat, esok lu jangan kacau gua... lu pergi kacau kawan senegeri dengan lu ini.... ha..ha..ha....

5 IkutSukaLu...::

storm62,  Wednesday, April 14, 2010 8:56:00 PM  

aku tak percaya selama 5 tahun ni depa tak konkek. siapa mau bet?

Isa Wednesday, April 14, 2010 8:59:00 PM  

Storm62,

hang kena bawa 4 orang saksi bro...

ha..ha..ha...

Tungku Elektrik Wednesday, April 14, 2010 10:00:00 PM  

Kalu lepas bersalin nanti jangan lupa dapatkan tungku moden di http://bantalpanas.webs.com . saya boleh beri diskaun lagi

Jumayatara Wednesday, April 14, 2010 10:07:00 PM  

Storm62....lu sangkaan baik le bro rosak minda lu tulis sangkaan buruk /tuduh menuduh....tak takut mati ke?

Ah budak hingusan..


Tan Sri & Puan Sri

Selamat Pengantin Baru & bahagia hendaknya.

Kalau Puan Sri masih dara, Tan Sri pelan-pelan kayuh, sabor, 5 tahun boleh tahan gelora, pelan-pelan tunggu malam besok mlm Jumaat...

Kalau Puan Sri janda, Tan Sri leh terus masuh gear high speed, balun Tan Sri barang halal, dah 5 tahun menunggu...

yeehaaa ....Tan Sri

baginda® Wednesday, April 14, 2010 11:41:00 PM  

5tahun jalin hubungan.... tak kawin sebab BB shariza ada laki lagi... tapi skang lehj kawen abes edah.. persoalannye... Mane laki BB sekarang? Bini ISA dah meninggal dunia... Jgn jadik cam kes KuYAH atau Rosmah... hahaha ISA mesti kene jawab nih...

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Layan....

Layannnnn....!!!!

Ziarah Dari...


widget

Layan.... Lagi...

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP