IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Sila ambil perhatian...!!!!
Blog ini bukan tempatnya bagi orang2 yang berasa dirinya beradap sopan santun dan bajet bagus. Jika tidak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan dalam pembacaan. Sila blahhh.... gua bolayan....

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati gua (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik, Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PH), Wakil Rakyat (Ahli Parlimen/DUN) yang tugas mereka suka memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Mari Bersama Mendoakan....

>> Monday, April 26, 2010

Setelah Operasi angioplasti jantung yang ke 3, Ketua Pengarang Kumpulan Harakah, Ahmad Lutfi Othman pada pagi Isnin 12 April 2010 yang lalu tidak berjaya, Ahmad Lutfi akan menjalani pembedahan jantung bypass, dijangka pagi ini di Hospital Universiti Kebangsaan Malaysia (HUKM).

Seluruh kaum keluarga beliau di Kampung Raja, Tunjang telah pergi menziarahi dan berada di sana sepanjang pembedahan dilakukan. Ahmad Lutfi Dan Keluarga mengucapkan jutaan terima kasih atas segala ingatan, keperhatinan, bantuan, sokongan doa di waktu sukar ini. Semoga Allah menganjarinya sebagai amalan kebajikan disisiNya.

Di kampung halaman beliau, di Kampung Raja telah diadakan solat hajat dan bacaan Yassin memohon dipermudahkan segalanya dan semoga proses pembedahan berjalan lancar.

Kepada semua sahabat-sahabat marilah kita bersama-sama berdoa, mengadakan baca yassin serta solat hajat sama ada dalam bentuk berjemaah atau individu bagi mendoakan untuk kesejahteraan beliau, dan kesabaran buat ahli keluarganya serta pembedahan berjalan dengan lancar.

Insya Allah...

Sumber daripada: Sedaka Sejahtera.

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP