IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Khusus buat pembaca bertaraf Skema, Sopan Santun dan Beradab. Ini bukan tempat lu orang. Sila logout.... jika tak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan. Sila ambil perhatian...!!!

Jika anda tidak boleh menerima konsep blog ini, dengan segala hormatnya anda sekali lagi dinasihatkan supaya logout secepat mungkin. Di sini tiada bahasa sopan santun, penuh beradab lagi tertip, harap maaf.

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik dan Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PR) yang tugasnya memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Malam Tadi Gua Jumpa Hantu Di Hulu Selangor...

>> Friday, April 23, 2010

Malam tadi kan malam Jumaat, gua pun tak tahu la... samada malam Jumaat biasa2 jer... atau malam Jumaat Keliwon, ada mamat tu.... (tak boleh sebut nama... sebab popular sangat) siap hantar sms kat gua... dia taip " la..la..la... indahnya malam ini" piiiraaahhhh... gua tau la lu baru kahwin... semuanya indah belaka... tunggu la.. bila anak bersusun paku nanti.. baru lu tau apa yang indahnya...

Di sini gua bukan nak cerita pasal mamat tu..., dia tu jenis kacang hantu... ha..ha..ha... dua perkara yang berbeza, yang gua nak cerita kat sini pasal hantu...., hantu yang "real" punya... bukannya "real madrid" jangan salah faham.

Sesiapa yang dah biasa jumpa hantu... gua rasa takda hal punya... habis kuat pun lu orang senyum dan say hello jer.. kat hantu2 tu. Bagi sesiapa yang pengecut dan tak pernah jumpa hantu, dengar jer... dah meremang bulu roma.

Semalam gua sampai rumah pukul 2.30am... bila gua buka jer.. blog, member kita ada komen seperti kat bawah tu... dia suruh gua tengok hantu, perghhh... memang hantu pun... dasat giler... gua cakap lu..., sesiapa yang tak pernah melihat hantu atau teringin sesangat, atau nak adventure konon2nya nak tengok hantu macam budak2 seekers tu, boleh klik dan check sendiri... lepas tu lu orang pergilah cari sendiri hantu tu... gua yakin lu orang mesti expert punya dan tahu mana nak cari lokasi hantu tu melepak sekarang ni.

Cuma.. gua minta maaf awal2 dengan lu orang semua. Sebabnya gua sendiri kurang pasti dengan data maklumat hantu tersebut samada betul atau tidak, gua malas nak buat search maklumat hantu tu.. dah pukul 3 pagi beb..., nanti tak pasal2 hantu tu... sergah gua... mau kena penerajang dengan gua... n3 ini pun gua taip dan jadualkan publish untuk pagi ini.

storm62 berkata...
TERBONGKAR LAGI:
Kamalanathan adalah pengundi hantu untuk Smay Vellu diSungai Siput P62

Check for yourself, 651018106495  http://daftarj.spr.gov.my/daftarj/daftar.aspx  ,  lu tenguk sendiri.

Jumaat, April 23, 2010 1:42:00 AM
ha..ha..ha...., amacam...? Betul tak... ? Itulah hantunya... sekejap ada di Selayang... sekejap ada di Sungai Siput, tup..tup.. ada pula di Hulu Selangor... siapa tuan hantu... tu...? Lu orang jangan tanya gua... lu orang pun mesti tau punya siapa tuan hantu tersebut.

Walau apa pun..., gua ucapkan terima kasih banyak2 kat tok moh kita ni.. saudara Storm62 kerana salurkan maklumat kat ruang komen gua... gua caya lu bro.... nanti lu tilik2 lagi dalam mangkuk putih lu... ada lagi tak hantu2 bangsat tu....

3 IkutSukaLu...::

jai,  Friday, April 23, 2010 7:51:00 AM  

Salam bro ISA.

Kah kah kah...

Itu bukan hantu, tapi 'orang minyak' la bro.

Kah kah kah...

Isa Friday, April 23, 2010 8:04:00 AM  

Good Morning Jai,

Gua terspeaking pulak dah, terkenan hantu tu agaknya. Hehe.. hantu ada degree bro...

Orang Minyak tu pun spesis Hantu jugak bro... bezanya yang ini ada degree, siang malam boleh jumpa... ha..ha..ha....

Hashim Friday, April 23, 2010 9:11:00 AM  

Hantu Selayang ke sg Siput..

Ahad ini...pesta hantu di HS....Hantu-hantu haramjadah akan berpesta di HS

Khidmat Tok Moh diperlu segera untuk menghalau hantu ...seekers tak leh harap...tu tambah hantu.

Klau tak menipu...bukan hantu

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Layan....

Layannnnn....!!!!

Ziarah Dari...


widget

Layan.... Lagi...

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP