IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Sila ambil perhatian...!!!!
Blog ini bukan tempatnya bagi orang2 yang berasa dirinya beradap sopan santun dan bajet bagus. Jika tidak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan dalam pembacaan. Sila blahhh.... gua bolayan....

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati gua (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik, Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PH), Wakil Rakyat (Ahli Parlimen/DUN) yang tugas mereka suka memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Hapuskan PM Keturunan.

>> Tuesday, April 06, 2010


Dulu guna pakai Teori ini....



Sekarang nak gunakan yang ini pula...


Najib sekarang dilihat cuba mengangkat sepupunya Hishamudin sebagai Timbalan PM yang akan datang.

Najib juga sedar teori RAHMAN sudah berakhir dan ia sebenarnya menjadi igauan buruk Najib bahawa beliau mungkin adalah Perdana Menteri Malaysia terakhir yang datangnya dari UMNO.

Sebab itulah Najib cuba mewujudkan Teori keturunan "ANAK BAPAK" pula.


Sumber: Din Binjai.

Jangan benarkan keluarga2 diorang menguasai Pentadbiran negara, ini bukannya Mak Bapak dan Keturunan diorang punya Negara.

Nak jadi seperti Sarawak ke..., Geran Negeri Sarawak atas nama Taib Mahmud ke...?

Tapi gua pelik... yang betina tu anak sapa pulak....? Macam mana boleh terselit kat situ....?

4 IkutSukaLu...::

Pak Long Tuesday, April 06, 2010 2:19:00 PM  

Salam Isa...
Terpacak bulu roma Pak Long memula jengok blog Isa ni, betoi2 ikut suka hang no... kadang2 kita kena kurang ajaq kot baru depa dengaq... hihi...

salam perkenalan dari Pak Long pun, ni ha, Pak Long dah linkkan... Mak Long hang tentu x suka blog hang... kah..3x

AzamDin Tuesday, April 06, 2010 2:21:00 PM  

apa kene mengana rosmah ngn Tunku raman??..ahahahahahahahah

sapa ntah kata..kerajaan Malaysia ni dah macma syarikat dah..ahahaha

LanaBulu Tuesday, April 06, 2010 4:19:00 PM  

Teman mmg tak kisah sekiranya anak menjadi waris tapi dgn syarat..jgn yg lebih penyangak dah lah..rosak negara..

ANUAR Tuesday, April 06, 2010 8:47:00 PM  

Hanya keturunan UMNO aje yg boleh jadi PM.Langgar syarat 7 keturunan kena sumpahan!!

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP