IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Khusus buat pembaca bertaraf Skema, Sopan Santun dan Beradab. Ini bukan tempat lu orang. Sila logout.... jika tak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan. Sila ambil perhatian...!!!

Jika anda tidak boleh menerima konsep blog ini, dengan segala hormatnya anda sekali lagi dinasihatkan supaya logout secepat mungkin. Di sini tiada bahasa sopan santun, penuh beradab lagi tertip, harap maaf.

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik dan Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PR) yang tugasnya memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Gempar: Mungkinkah PRK Kota Damansara Pula...???

>> Sunday, April 25, 2010


Info yang belum pasti..

Bersiap sedia untuk satu lagi pilihanraya kecil. Dr Cheah Wing Yin ADUN Kota Damansara PKR kemalangan jalanraya dan meninggal.

Jenazah di hospital Sg Buluh.

Info dari anggota PDRM . SILA KLIK SINI

Di petik dari: Pemuda Besut.

ha..ha..ha.... jika benar maklumat ini, bermakna doa di makbulkan.... di sini.

4 IkutSukaLu...::

AzamDin Sunday, April 25, 2010 9:24:00 PM  

orang nak BN yang mampus.. ahahahaha

Isa Sunday, April 25, 2010 9:25:00 PM  

Gua tak kira siapa pun.. janji rakyat dapat durian runtuh...

Anonymous,  Sunday, April 25, 2010 9:36:00 PM  

ADUN Dmansara Utama. Dah lama eksiden tu......

hj jamaludin,  Sunday, April 25, 2010 10:21:00 PM  

Bismilah Hir Rahman Nir Rahim
PKR sudah mati di Hulu Selangor bukan KOTA DAMANSARA .Di Bumi Allah ini , manusia sekarang perlu duit untuk hidup bukan air free untuk hidup . Ada peneroka tunggu 15 tahun untuk mendapat wang Pampasan . Menteri Besar Selangor lembab dan bodoh nak mampus hanya sekadar janji dalam tempuh 3 bulan kepada Pemaju ( milik kroni UMNOBN APCO) untuk membangunkan tanah yang terbiar .Kalau gagal juga selepas tiga bulan kerajaan negeri selangor akan bertindak (nak pilihan raya baru nak cakap , sudah 2 tahun beb kenapa baru sekarang?. Poooodah.
PM 1 Malaysia APCO dalam satu hari sahaja RM1000.00 Cash dan Bank draf RM49,000.00 kalau BN menang . So tolong pikir nak tunggu 3 bulan atau menang kan BN ,esok dapat duit RM 49,000.00 .Conform Besok peneroka boleh cash kan bank draf RM49,000.00 selama ini yang tertunggak selama 15 tahun .Tidak rugi kerajaaan PM 1 Malaysia mengajikan Yahudi Israel APCO untuk membantu pentakbiran Malaysia. So buat MB Selangor tolong belajar dari kebodohan jangan asyik nak bagi free air je! Zaman sekarang orang tak nak benda free , orang nak duit . Paham tak orang nak duit bukan air free . Air free tak boleh menyekolahkan anak , air free tak boleh repair rumah , air free tak boleh membersihkan longkang tersumbat .Air free tak boleh pergi Haji . Orang FELDA FELCRA dapat wang Rm1000.00 + RM 49,000.00 sudah boleh bergelar " Aku Kaya , Aku Kaya , Aku Kaya " Hidup BN HIDUP MIC Hidup APCO
Kalau Memperjuangkan mendiang KUGAN tak mungkin akan dapat RM1000.00 + RM 49,000.00
Kalau memperjuangkan mendiang TB Hock tak mungkin akan dapat RM 1000.00 + RM 49,000.00 dan dapat RM 3 JUTA untuk sekolah CINA di Hulu Selangor. Suruh je MB Selangor letak jawatan .
Fikir sejenak kalau pilih BN sudah tentu Ahli Parlimen akan dapat peruntukkan wang kalau pilih Pakatan Rakyat sudah tentu tidak akan dapat wang peruntukkan dari kerajaan PM 1 Malaysia , 1 Israel mana yang u all pilih .

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Layan....

Layannnnn....!!!!

Ziarah Dari...


widget

Layan.... Lagi...

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP