IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Khusus buat pembaca bertaraf Skema, Sopan Santun dan Beradab. Ini bukan tempat lu orang. Sila logout.... jika tak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan. Sila ambil perhatian...!!!

Jika anda tidak boleh menerima konsep blog ini, dengan segala hormatnya anda sekali lagi dinasihatkan supaya logout secepat mungkin. Di sini tiada bahasa sopan santun, penuh beradab lagi tertip, harap maaf.

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik dan Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PR) yang tugasnya memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Anwar Ibrahim Memang Jahat...!!!!

>> Wednesday, April 14, 2010

Alamak... bhai, kepoh aarr.... pasal 1israel, 1Malaysia, 1indonesia, one..one..one...one mat saman kati... lu orang tak mau selit sekali ke...? ha..ha..ha... itu bukan one... sekali gua suruh lu orang cari "Teluk One Jah" kat mana baru lu orang tau...? Syyhhh... orang kutub utara mesti tau jawapannya, tapi jangan bagitau kat mana... buat senyap jer.... rashia..rashia...

Kepoh betul masing2 nak menegakan benang yang kering, baca kat sini berdentum dentam pasal "One" ni..., kat sini pulak dalam ruangan komennya, pelajar malaysia di Indonesia kononnya. Apasal la... lu orang nak kepoh2 pasal siapa tiru siapa. Lebih baik lu orang layan lagu One Tanamera [Verse One: Wyclef Jean]


Lagu ni pun Israel cipta juga.

Sifir mudah dan senang ialah Apco itu Israel dan Israel itu Apco, dah habis cerita... noktah.

Apa yang penting sekarang ni adalah "engagement" Apco dengan Kerajaan Malaysia, siapa malaun yang bertanggung-jawap bawa masuk syarikat yahudi tu ke dalam negara yang berdaulat ini. Siapa yang tandatangan kontrak/aggreement dengan syarikat yahudi itu...?

Mula2 Asiasoft masuk melalui PRDM... selang setahun lebih haramjadah2 tu bawa masuk pula Apco, dan sebelum ini pun beberapa tahun yang dulu, adanya usaha nak bawa masuk pasukan kriket israel serta isu itu berlanjutan pula dengan kibaran bendera Israel di PWTC... itu semua angkara siapa... Anwar Ibrahim ke...?

Si haramjadah malaun yang bawa masuk syarikat yahudi itu yang perlu di bawa kemuka pengadilan, perkara itu yang perlu disiasat dan di bongkar serta dikecohkan...., walaupun si auw..auw... dan sang musang sibuk bagi amaran, nafi sana ini, pura2 tak tau... semua tu bullshit... taik kambing bulat2... untuk membodohkan rakyat sahaja, yang jenis percaya bulat2 pada kera..jaan barisan nasional yang serupa najis nih....

(Asiaoft) - Apa kejadahnya seseorang yang berpengaruh dalam negara macam KPN dan Menteri2 kabinet semua tak tau pasal hal ni, dah terang2 ada bukti dokumen mesyuarat di bilik kat airport KLIA dengan Syed Hamid Lebar Jendul, lagi mau kecoh ka... pasal one sana one sini... itu dah tak penting lagi...

Dari semua kronologi berkaitan Israel ni, apa yang gua nampak kera..jaan barisan najis inilah pelopornya dengan melantik Apco sebagai penasihat negara, dan telah terbukti. Mereka juga yang menyumbang pengiktirafan israel selama ini sebagai sebuah negara dengan mengibarkan bendera israel di Pirates World Trade Centre (PWTC) sebelum ini. Dan barisan najis inilah pengkhianat bangsa dan agama dengan membawa masuk syarikat Asiasoft dan mendedahkan keselamatan negara kepada pihak yahudi selama ini. Kera..jaan barisan najis inilah topeng2 yahudi selama ini.

Kalau semua perkara yang melibatkan Israel dengan Kera...jaan Malaysia masih ada lagi rakyat yang bangang dengan menyokong Kera...jaan Barisan Nasional aka Najis nih.... memang sah jenis bangang karat yang tak boleh di samak lagi dengan klorox atau jenis pencuci super power lain lagi...., kalau penyokong karat biru ni mengaku berugama Islam dah tentu2 mereka akan menolak parti umno haramjadah pengkhianat bangsa dan agama nih... secara total.

So... tak perlulah nak kecoh lagi pasal 1israel, 1malaysia, 1indonesia... itu semua tak penting, yang penting 1Allah.... tidak kira dimana lu orang berada dan negara apa dan bangsa apa sekalipun, 1Allah tidak mengira bangsa, kulit dan rupa... noktah.

Apakah 1Allah..., juga idea Apco Israel.....? Lu pikirlah...sendiri....

Yang paling penting sekali, dedahkan siapa yang bertanggung-jawap membawa masuk syarikat yahudi laknatullah itu ke Malaysia, itu yang paling aula.... dan semua rakyat malaysia di beri peluang menghukum pengkhianat negara ini dengan menjentik hidung dia sampai lunyai dan mampus... tak pun luku dahi jendul dia sampai berlekuk dan mampus jugak.... ha..ha... mampus tetap mampus juga..., sebab bajingan2 pengkhianat negara ni setaraf dengan Chin Peng... kalau ikut definasi puak "Ketuanan Melayu".... ha..ha..ha......

Itu kira hukuman paling baik lagi... kalau ikutkan zaman kesultanan melayu... dah lama kena hukum pancung kepala  kepada pengkhianat2 negara ni....

Mampus umno... jahanam Barisan Nasional.... ha..ha..ha... 1Rosmah pun idea Apco juga kan...? kui..kui...kui....

4 IkutSukaLu...::

Yong Wednesday, April 14, 2010 8:58:00 AM  

Adik Isa,
Posting mike buat Yong senyum rimau bila baca.

Yong masih tunggu komen pejuang keadilan sejagat Chandra Muzaffar sama ada kat TV tiga suku atau mana2 media tentang segala kebobrokan dan ketidakadilan yang berlaku di negara kita ni (kes Beng Hock dan kematian dalam tahanan polis), termasuk penglibatan APCO Zionis yang kononnya ditentang oleh JUST.

baginda® Wednesday, April 14, 2010 9:16:00 AM  

chandra muzaffar tak masuk perkasa ke? melayu tulen tu...

kesimpulannye bro... Pusing tang ni tang tu APCO punyer keje... APCO punye keje Binatang Negara bayar... Binatang Negara bayar APCO belu peluru dekat Obama buat tembak orang Islam bukan Melayu... Melayu support atau sokong belakang je...

hj jamaludin,  Wednesday, April 14, 2010 11:00:00 AM  

Bismilah Hir Rahman Nir Rahim
1 ALLAH :- 1 dunia tahu
1 Malaysia:- 1 Israel/1 Indonesia
1 Ringgit :- 1 Akaun x boleh pakai
1 Bank Rimau:-1Rimau tau taip je!
5 Maxis :- tak main prepaid

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Layan....

Layannnnn....!!!!

Ziarah Dari...


widget

Layan.... Lagi...

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP