IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Sila ambil perhatian...!!!!
Blog ini bukan tempatnya bagi orang2 yang berasa dirinya beradap sopan santun dan bajet bagus. Jika tidak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan dalam pembacaan. Sila blahhh.... gua bolayan....

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati gua (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik, Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PH), Wakil Rakyat (Ahli Parlimen/DUN) yang tugas mereka suka memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Ahli Parlimen Pekan Mati.

>> Friday, April 09, 2010

Ini bukan Ahli Parlimen Pekan Mati ke...? Sorry laaaa gua ingat kan Ahli Parlimen Pekan Mati tadi... gua dah tersalah ejaan kat tajuk tu...? Ehh.. ehhh... tak salah... memang betul pun... lu orang pergi buka peta... cuba cari Pekan Mati kat mana...?

Yang sebenarnya Ahli Parlimen Sibu Datuk Robert Lau yang meninggal dunia akibat barah. Takziah kepada keluarga beliau.

Tapi kalau betul Ahli Parlimen Pekan Mati pun apa salahnya....

Bukan aku daaaaa....

Ha..ha..ha.... sorry bro... bukan lu ke...? siapa Ahli Parlimen Pekan Mati bro....???? Tapi kenapa lu perasan pulak... gua tak cakap lu yang mati...?

7 IkutSukaLu...::

Si CiLiK© Friday, April 09, 2010 7:35:00 PM  

aduh bergelak sakan aku baca entry nih ekeke....

AzamDin Friday, April 09, 2010 7:44:00 PM  

aahahaha apa la..

aku baca je tajuk en3 ni kat bloglist aku..aku dah start blur..dalam otak bertanya.."la..sapa lagi yang mati ni?.."

baca betul2..sekali MP pekan.. ahah tergelak besau aku..aku dah agak mesti buat lawak bro ISA ni.. ahahahah

n takziah buat family uncle robert...penat la SPR ni kalau cam ni.. ahahaha..kalau ikutkan ..kota siputeh dan kat perlis tu..mau 4 pRK tahun ni wei..kumulatif.. ahaha

Isa Friday, April 09, 2010 8:30:00 PM  

orang kasai,

Kutu dia dah lama mati bro...

Isa Friday, April 09, 2010 8:31:00 PM  

AzamDin,

Kalau betul pun.., apa salahnya... ha..ha..ha....

Anonymous,  Monday, August 23, 2010 12:34:00 AM  

haha..lawak bro. ya...apa salah kalu MP pekan kalu ajalnya dah sampai...

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP