IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Sila ambil perhatian...!!!!
Blog ini bukan tempatnya bagi orang2 yang berasa dirinya beradap sopan santun dan bajet bagus. Jika tidak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan dalam pembacaan. Sila blahhh.... gua bolayan....

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati gua (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik, Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PH), Wakil Rakyat (Ahli Parlimen/DUN) yang tugas mereka suka memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Jenazah Ahli Parlimen Hulu Selangor selamat dikebumikan.

>> Friday, March 26, 2010

HULU LANGAT 26 Mac - Jenazah Ahli Parlimen Hulu Selangor Datuk Dr Zainal Abidin  selamat dikebumikan di Tanah Perkuburan Islam Kampung Melaka, Batu 9, Hulu Langat pukul 11 pagi tadi.

Menteri Besar Selangor Tan Sri Khalib Ibrahim serta pimpinan KEADILAN pusat dan negeri mengiringi jenazah dari rumah Allahyarham di Batu 9 1/2, Jalan Cheras, Hulu Langat untuk disembahyangkan di Masjid Jamek Batu 10 pada pukul 10.30 pagi.

Turut hadir memberi penghormatan terakhir termasuk Ketua Umum KEADILAN Datuk Sri Anwar Ibrahim, Ahli Parlimen Ipoh Timur Lim Kit Siang, Ahli Parlimen Teluk Kemang Datuk Kamarul Baharin Abas, Menteri Pertanian dan Industri Asas Tani Datuk Seri Noh Omar serta pimpinan KEADILAN.

Ratusan ahli keluarga, kenalan dan penyokong berhimpun di rumah Dr Zainal sejak semalam untuk membaca Yassin dan memberi penghormatan serta takziah kepada keluarga Allahyarham.

Beliau meninggalkan seorang isteri, Datin Siti Zaharah Md Zain serta empat orang anak. Dr Zainal yang memenangi kerusi Parlimen Hulu Selangor pada pilihan raya umum ke-12 meninggal dunia pukul 9.27 semalam dikediaman beliau disisi keluarga.

Beliau menyertai KEADILAN pada tahun 2005 dan pernah dilantik menjadi Timbalan Menteri Besar Selangor pada 1999 ketika bersama Umno. Dr Zainal pernah menerajui KEADILAN Selangor sebagai pengerusi sebelum diambil alih oleh Khalid.

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP