IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Khusus buat pembaca bertaraf Skema, Sopan Santun dan Beradab. Ini bukan tempat lu orang. Sila logout.... jika tak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan. Sila ambil perhatian...!!!

Jika anda tidak boleh menerima konsep blog ini, dengan segala hormatnya anda sekali lagi dinasihatkan supaya logout secepat mungkin. Di sini tiada bahasa sopan santun, penuh beradab lagi tertip, harap maaf.

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik dan Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PR) yang tugasnya memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Ini Sultan Negeri Mana Pulak...?

>> Wednesday, March 31, 2010

Gua buka buku sejarah Tanah Melayu mencari salasilah Sultan ni, tak jumpa...

Menurut sahibul hikayat, Sultan ini lebih berkuasa dari mana2 sultan/raja yang ada di Malaysia, taraf dia lebih tinggi beb... hingga mendapat gelaran MahaSultan, sikiiitttt... jer.. lagi nak capai tahap MahaRaja...


Banyak lagi bukti kerakusan sewaktu Sultan tu memerintah kat sini.

6 IkutSukaLu...::

AzamDin Wednesday, March 31, 2010 1:04:00 PM  

ooooo putera merangkap pewaris takhta dia si parpu tu kan.. ahahahhaa

LanaBulu Wednesday, March 31, 2010 1:04:00 PM  

Check punya check...tengak2..
raja kapoor mari...
haaa...
p/s-22 tak kena..
i mean..kesilapan datangnya dari 2 pihak...
satu pihak terlampau dan satu pihak lagi melampau..
Masing2 tak sedaq yg kita hanya hidup kat dunia ini hanya sementara..bila mati samada hang raja ka..? hang PM ka..sama saja masuk dalam tanah..
berjumpalah dgn malaikat yg bertugas..!

Anonymous,  Wednesday, March 31, 2010 1:49:00 PM  

Ini Maharajah negari MAMAKSIA

Anonymous,  Wednesday, March 31, 2010 2:39:00 PM  

Kesian...dah tua nak mampos baru ditabalkan sebagai sultan @ Agong @ Shit(Perkosa)...

Anonymous,  Wednesday, March 31, 2010 5:24:00 PM  

Bukan Sultan tapi anak Raja Kerala yang dah berkuasa 22 tahun di Malaysia kemudian turun takhta selepas memperlekehkan bahasa Melayu dengan program PPSMI. La ni dah tak laku lagi titahnya. Dah nak jadi Raja Perkosa pula.

aku cucu mamak kutty,  Wednesday, March 31, 2010 9:07:00 PM  

tu anak raja benua keling......aku pun dari sana juga tapi aku tak suka dia....sbb aku ni sokong pr.....hidup pr

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Layan....

Layannnnn....!!!!

Ziarah Dari...


widget

Layan.... Lagi...

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP