IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Khusus buat pembaca bertaraf Skema, Sopan Santun dan Beradab. Ini bukan tempat lu orang. Sila logout.... jika tak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan. Sila ambil perhatian...!!!

Jika anda tidak boleh menerima konsep blog ini, dengan segala hormatnya anda sekali lagi dinasihatkan supaya logout secepat mungkin. Di sini tiada bahasa sopan santun, penuh beradab lagi tertip, harap maaf.

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik dan Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PR) yang tugasnya memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Gua Ada SRP Jer... ha..ha..ha....!!!

>> Wednesday, March 24, 2010

NONE
A police report has been lodged against inspector-general of police Musa Hassan for providing false testimony about his educational qualifications during Anwar Ibrahim's corruption trial in 1998.

According to the police report lodged by Anwar's lawyer R Sivarasa, Musa, the investigating officer in the case, told the court that he had a law degree.

However, Musa had told another court in 2009 that he in fact held a “diploma in law and management studies”.
He revealed the information during the corruption trial of former Commercial Crime Investigation Department chief Ramli Yusuff.

“The IGP has given a false statement by stating that he holds a law degree during the cross-examination of Anwar's case, but in reality he only has a diploma in law,” said Sivarasa when contacted. Sumber: Kopitiam Bang Nan.

ha..ha..ha....

Maaf.... Yang Arif, gua hanya ada SRP jer...... boleh ka... cakap macam tu dalam Mahkamah, sedangkan gua ada Degree..... Musang dah tersalah reban ayam daaaaa....... taubat... musang... taubatttttt.....

2 IkutSukaLu...::

Yong Wednesday, March 24, 2010 8:51:00 PM  

Dia menghadapi masalah terjemahan je. Dia ingat Diploma equivalent to Ijazah sarjana muda.

Isa Wednesday, March 24, 2010 8:59:00 PM  

Salam Yong,

KPN hadapi masalah terjemahan...??? ishh...ishhh...ishhh....

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Layan....

Layannnnn....!!!!

Ziarah Dari...


widget

Layan.... Lagi...

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP